PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Narodni lek za upaljenu bešiku.

brusnica

Ta upala, koja se naglo javlja, manifestuje se neodložnom potrebom za mokrenjem, bolnim mokrenjem, učestalim mokrenjem malih količina mokraće i ponekad bolovima iznad pubične kosti.
Ishrana je veoma važna u borbi protiv upale bešike, tako da treba koristiti što više povrća i voća, a hranu jesti sveže pripremljenu i to na biljnom ulju.
Treba, međutim, izbegavati konzumiranje jako slanih jela i masnoća životinjskog porekla, kao i konzervisanih prerađevina, alkoholnih pića i hladnih napitaka.

Narodni  lek za upalu bešike
Priroda je, međutim, podarila čoveku mnogobrojne delotvorne načine borbe protiv upale bešike.
Jedan od tih načina je i kombinacija belog vina i belog luka. Smeša se pravi tako što se u litru dobrog, ali ne jakog, belog vina kuva poklopljeno pola sata na tihoj vatri 250 g neoljuštenih čenova beloga luka. Napitak se, kada se potom ohladi, procedi u tamnu bocu, jako začepi i drži na sobnoj temperaturi.
Tako pripremljeno vino se pije tri puta dnevno pre jela , po pola decilitra.
Osim toga, veoma su dobre i masaže lozovom rakijom. Tom rakijom se jako masiraju slabine i područje ispod pupka. Utrljavanje mora da bude jako kako bi rakija isparila. Na kraju se vrši previjanje lanenom ili pamučnom krpom.

Prirodni preparat na bazi meda i brusnice Primed 9 brusnica se može koristiti kao prirodno srdstvo za upaljenu bešiku i mokraćne kanale.Brusnica je poznati čistač mokraćnih kanala. Koristi se kao dodatak postojećoj antibiotskoj terapiji, mada može se koristiti i samostalno kao vid prevencije ponavljanja upale bešike. Sretstvo je pre svega prirodno i sa dokazanom efikasnošću.

Primed 9 brusnica

Primed 9 brusnica možete kupiti u Primed Biljnoj apoteci u ulici Vojvode Stepe 120, u Primed Biošopu, ulica Knez Mihajlova 21a, TC Milenijum, lokal 54 i u Primed Biošopu 2, TC Piramida, ulica Jurija Gagarina 151g, lokal 10.

Cena preparata je 990,00 din.

Telefoni za informacije: 0113912431, 0113288948, 0112168073.