PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Prirodni preparat za disajne organe

PRIMED 2  JE PRIRODAN PREPARAT NA BAZI KRISTALISANOG LIPOVOG MEDA I KALCIJUMA.
NE SADRŽI VEŠTAČKE BOJE, KONZERVANSE I DRUGE ADITIVE.

Pre upotrebe detaljno pročitati uputstvo.

PRIMED 2 se preporučuje u slučaju:

  • astme,
  • bronhitisa,
  • alergijskog rinitisa,
  • sinuzitisa,
  • hronične opstruktivne bolesti pluća (HOBP),
  • pušačkog kašlja.

KUPOVINU IZ INOSTRANSTVA URADI POMOĆU PAYPALa !
IZABERITE KOLIČINU PRIMED 2 PROIZVODA 

 

KAKO DELUJE PRIMED 2

Aktivni sastojci preparata podstiču razgradnju i iskašljavanje gustog sekreta, olakšavajući protok vazduha u disajnim putevima. Smanjuju preosetljivost disajnih organa na alergene iz vazduha i deluju na opuštanje disajnih puteva, čime ublažavaju i proređuju astmatične napade.

KAKO SE KORISTI PRIMED 2 

Odrasli i deca starija od 10 godina: Uzimati 1-2x dnevno po 1 kafenu kašičicu preparata, pola sata pre ili 2h nakon obroka. Polako otopiti u ustima, a zatim progutati.
Deca od 3 do 10 godina: Uzimati 2x dnevno po pola kašičice preparata, pola sata pre ili 2h nakon obroka.

MERE OPREZA I KONTRAINDIKACIJE

PRIMED 2 nije lek niti zamena za lek i propisanu terapiju. Preporučena doza se ne sme prekoračiti.
Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu ishranu. Uravnotežena i raznovrsna ishrana je važna za vaše zdravlje.
Proizvod nije pogodan za dijabetičare. Osobe osetljive na bilo koji od sastojaka proizvod ne treba da koriste.
PRIMED 2 možete koristiti uporedo sa redovnom terapijom, odvojeno 2-3h od uzimanja drugih preparata i lekova.
Pre korišćenja kod trudnica i dojilja potrebno je konsultovati se sa lekarom.

BEZBEDNOST
Proizvod upisan u bazu Ministarstva zdravlja Republike Srbije broj: 5209/2019 od 23.05.2019.

ČUVANJE I ROK UPOTREBE
Čuvati na temperaturi do 25 ºC, zaštićeno od vlage i direktne sunčeve svetlosti i van domašaja dece.
Upotrebljivo do datuma odštampanog na ambalaži.

PAKOVANJE
Ambalaža zapremine 250 grama.

NAZIV I ADRESA PROIZVOĐAČA
Cortex labs d.o.o., Gostivarska 78, 11000 Beograd, Srbija, 011/715-12-65

Poručite Vaš Primed 2 diši lako >>>

ISKUSTVA KORISNIKA:

 

Naš sin ima 5 g. On od rođenja, početkom proleća i jeseni ima problema sa curenjem nosa,ima suvi kašalj i alergiju.Zbog toga koristimo pumpicu 2x dnevno.Zbog ovog problema često smo morali da idemo kod lekara, isprobali smo puno lekova a ništa nije pomagalo. Jednog dana smo našli na vašoj FB stranici Primed 2 preparat, i odlučili da probamo. Primed 2 preparat konzumiramo 2,5 meseca. Nakon mesec dana smo primetili veliko pobojšanje. Otkad naš sin koristi Primed 2, ima bolji apetit i manje je bolestan! Smanjili smo upotrebu pumpica, i on manje izostaje iz zabavišta! Puno hvala PRIMED 2!

Dora Seleš, Bečej

 

 

(Moje poštovanje!)

Moja ćerka ima 5 godina. Od 3. godine ima problema sa disanjem. Škripanje u grudima i otežano disanje je nešto sto joj se dešavalo jako često. U toku leta nije imala problema, ali čim krene jesen, i u toku cele zime, nije moglo proći više od nedelju dana bez inhalacije. Njena dijagnoza je alergijski bronhitis uz sve svoje propratne neprijatnosti! Počeli smo da sumnjamo i na astmu.

Čitajuci na internetu kako na prirodan način pomoći detetu sa sličnim problemima naišla sam i na PRIMED proizvode. PRIMED 2 smo počeli da koristimo pre nešto više od mesec dana, i moram reći da je ovo prvih mesec dana, unazad dve godine, kako se nije inhalirala! Od kad koristi PRIMED 2 više nema nikakvog gušenja!

Sve pohvale za PRIMED 2 i topla preporuka roditeljima čija deca imaju problema sa disajnim putevima. Naš inhalator konačno odmara više od mesec dana! Možda to nekome zvuči malo ali nama je ovo veliki pomak!

Ne odustajemo od PRIMED 2.

Starija ćerka ima problema sa alergijom na polen pa nameravam da od marta meseca i njoj da uvedem PRIMED 2.

Marija Pupovac,

Zrenjanin

 

Moja ćerka ima astmu otkrivenu kad je imala 5 godina, a sada ima 6 i po.

Kad je bila beba sa 15 dana je dobila upalu pluća, svako malo sam bila sa njom po bolnicama. Upala pluca, bronhitis pa na kraju astma.

Kada je imala 5 godina, dok je bila kod bake i deke dobila je gušenje, pa je hitno prebačena iz beranske bolnice u dečju kliniku u Podgorici. Tada je otkrivena astma.

Naručivala sam različite čajeve, meleme, tablete, ali ništa nije pomagalo, osim inhalacija i pumpica koje je neprestano morala koristiti.

Slučajno sam na internetu naišla na Vašu stranicu Primarna medicina, videla sam da hvale vaše proizvode, pa sam tako odlučila da i ja probam PRIMED 2.

U martu će biti šest i malo više mjeseci kako koristimo PRIMED 2.

Malo po malo, moja Kristina je svako jutro izbacivala šlajm iz pluća. Posle prvog pakovanja pluća su joj bila čista! Otišli smo na pregled, doktorica je bila u čudu, jer nije čula uobičajeno škripanje u grudima. Interesovalo je šta to koristimo što je toliko pomoglo. Rekla sam joj za vaš preparat, a ona je rekla da nastavimo da ga koristimo jer se iz priloženog videlo da daje rezultate. Pumpice i inhalator smo izbacili, kod nas sada “vlada” samo PRIMED 2! Ja vas ne menjam, to je sigurno! Hvala vam od srca.

Radica Jelić,

Herceg Novi

Radim kao prosvetni radnik. Imao sam česte prehlade, a ponekad sam i gubio glas pa sam morao na inhaliranje. Pre godinu dana sam počeo da pomalo kašljucam i otežano dišem.To otežano disanje je bilo nalik na bronhitis. Napominjem da sam bio pušac, ali sam prestao sa pušenjem pre 4 godine. Radi lakšeg disanja i iskašljavanja koristio sam čajeve od kamilice, pantenol i slične preparate za sisanje, ponekad mukodin, a sam sam sastavljao preparat od meda, oraha, limuna i belog luka.Sve mi je to ublažavalo tegobe, ali ne i eliminisalo ili svelo na mnogo manju meru. Čim bi prestao sa korišćenjem tih preparata, kašalj je je opet postajao suv, a iskašljavanje otežano.

Malo sam pretraživao po internetu i na taj način saznao za PRIMED 2. Rešio sam da ga kupim i koristim kako je i navedeno u uputstvu. Vec posle par dana iskašljavanje je bilo lakše, kao i izbacivanje sluzi. Kašalj se proredio, jer sada sekret mogu da izbacujem i bez kašljanja, sto mi je mnogo lakše. Dva dana mi je prošlo bez dnevnog kašlja, samo je bilo jutarnjeg. U odnosu na ranije, to je veliki napredak. I pored kratkog vremena upotrebe, disanje je već je dosta lakše. Nameravam da PRIMED 2 koristim 6 meseci kako je i preporučeno.

Svetozar Radovanov

Srbobran