PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

PRIMED I PRIMEDERMA

PRIMED preparati su prirodni preparati napravljeni na bazi meda, pčelinjih proizvoda, minerala, lekovitog bilja, biljnih ekstrakata i medicinskih gljiva. PRIMED asortiman trenutno obuhvata 15 preparata na bazi meda i 3 tinkture.

U proizvodnji PRIMED preparata koriste se najkvalitetniji sastojci prirodnog porekla, čija se ispravnost redovno kontroliše u referentnim laboratorijama.

Med je osnova za dobijanje PRIMED preparata i savršena prirodna materija za očuvanje biološki aktivnih materija i drugih hranljivih sastojaka.

Lekovito bilje sa domaćih prostora pažljivo je odabrano, i u odgovarajućoj količini i odnosu dodato u PRIMED preparate, kako bi se iskoristila sva korisna svojstva u kombinaciji sa medom.

U proizvodnji PRIMED preparata ne koriste se veštačke materije, konzervansi, sredstva za homogenizaciju, emulgatori, veštačke boje, veštačke arome, niti bilo koji drugi aditivi.

 

PRIMEDERMA dermatološku liniju čine prirodne formule na bazi biljnih ulja i biljnih ekstrakata.

U proizvodnji PRIMEDERMA proizvoda ne koriste se kortikosteroidi, parabeni, veštačke boje i veštački mirisi.

Korišćene sirovine poseduju pojedinačne sertifikate o zdravstvenoj ispravnosti. Zdravstvenu ispravnost gotovog proizvoda kontrolišu akreditovane laboratorije u Republici Srbiji.

PRIMEDERMA asortiman obuhvata prirodne formule za tretman ekcema kod dece i odraslih, hemoroida i proširenih vena.