PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

PRIMEDERMA

PRIMEDERMA 1-2-3 formula za tretman ekcema i dermatitisa kod odraslih objedinjuje sva tri podjednako važna koraka: pranje, tretman i negu kože sklone pojavi ekcema i dermatitisa.

PRIMEDERMA ATOPIK PAKET sadrži tri proizvoda:

PRIMEDERMA-BIO je prirodna formula za pranje kože na bazi biljnih ulja. Štiti prirodnu barijernu ulogu kože i ne oštećuje je ni nakon višekratne svakodnevne upotrebe. Pogodna za pranje kože celog tela, kod dece i odraslih.

PRIMEDERMA-E je melem na bazi biljnih ulja i biljnih ekstrakata sa izrazitim protivupalnim i regenerativnim dejstvom koji se koristi u aktivnoj fazi ekcema. Smiruje crvenilo, svrab, iritaciju i druge simptome ekcema i dermatitisa.

PRIMEDERMA-N je prirodna formula za zaštitu i negu suve, iritirane, osetljive i oštećene kože sklone pojavi ekcema i dermatitisa. Pogodna je za svakodnevnu višekratnu upotrebu na koži celog tela.

BEBICA ATOPIK BALZAM je prirodna formula namenjena tretmanu ekcema i pelenskog osipa kod beba i male dece.

BEBICA ATOPIK KREMA je prirodna formula za negu osetljive kože beba. Pogodna je za svakodnevnu negu kože, a posebno se preporučuje u slučaju pojave ekcema i dermatitisa kod beba i male dece.

HEMOREKS melem protiv hemoroida napravljen je na bazi 10 biljnih sastojaka koji sinergijski deluju u otklanjanju svih simptoma hemoroida. Smiruju upalu, svrenilo, otok, svrab, bol, krvarenje, iritaciju i druge simptome hemoroida. Pogodan je za upotrebu i kod spoljašnjih i kod unutrašnjih hemoroida.

VENEKS gel za vene je prirodna formula na bazi 11 biljnih sastojaka namenjena tretmanu simptoma proširenih vena. VENEKS Gel za vene poboljšava perifernu mikrocirkulaciju, ublažava tegobe kod pojave proširenih vena, sprečava pucanje kapilara, doprinosi eliminaciji osećaja teških, otečenih i umornih nogu, neguje, hidratizuje i regeneriše kožu.