PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

BEBICA Atopik Krema

BEBICA Atopik Krema je prirodan proizvod, izrađen na bazi visokokvalitetnih biljnih ulja, biljnih ekstrakata i vitamina. Izabrani aktivni sastojci u uravnoteženom odnosu ostvaruju trostruko dejstvo u nezi i regeneraciji atopične kože: sprečavaju isušivanje, hidratizuju i omekšavaju kožu; revitalizuju narušenu barijernu funkciju kože; i sprečavaju ponovnu pojavu simptoma iritacije, crvenila i svraba.

KADA SE PREPORUČUJE UPOTREBA PREPARATA?

Preparat se preporučuje za negu suve kože, kože sklone ekcemima i drugim formama dermatitisa (atopijski, kontaktni i alergijski dermatitis).
Za tretman simptoma u aktivnoj fazi preporučuje se preparat BEBICA Atopik Balzam.

PORUČITE BEBICA ATOPIK BALZAM I KREMU ONLINE!!! http://primederma.ekcem.rs/bebica/

NAČIN PRIMENE
Samo za spoljnu upotrebu. Proizvod naneti na čistu kožu, čistim rukama i u tankom sloju,  dok se potpuno ne upije u kožu.
Dozvoljena primena kod beba, dece i odraslih.
Naneti kremu na kožu više puta dnevno.

NAPOMENE, MERE OPREZA I KONTRAINDIKACIJE

BEBICA Atopik Balzam i Krema nisu lek ili preparati za lečenje.
Preparate je dozvoljeno koristiti na licu i telu. Potreban je oprez ukoliko se preparati koriste u zoni očiju. Nanošenje na kapcima nije dozvoljeno.
Osobe preosetljive na sastojke proizvoda ne smeju koristiti preparate. U slučaju pojave simptoma preosetljivosti, prestati sa korišćenjem.
Kontraindikacije nisu poznate.

BEZBEDNOST
Korišćene sirovine poseduju pojedinačne sertifikate o zdravstvenoj ispravnosti. Zdravstvenu ispravnost gotovog proizvoda kontrolišu akreditovane laboratorije u Republici Srbiji.

ČUVANJE I ROK UPOTREBE
Čuvati na tamnom i suvom mestu, na temperaturi do 25°C. Upotrebljivo do datuma odštampanog na ambalaži. Proizvodi se mogu iskoristiti u roku od 3 meseca nakon prvog otvaranja.

PAKOVANJE: Ambalaža zapremine 50ml.