PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

PRIMED PRIRODNI PREPARATI

PRIMED 1 FORTE je prirodan preparat na bazi meda, polena i propolisa. Preporučuje se kao pomoćno sredstvo za poboljšanje imuniteta i deci u periodu rasta i razvoja.

 

PRIMED 1 APICOMPLEX je prirodan preparat na bazi meda, polena, propolisa, matičnog mleča i perge. Preporučuje se kao pomoćno sredstvo za poboljšanje imuniteta, u prevenciji respiratornih infekcija i za oporavak organizma nakon preležanih bolesti.

 

PRIMED 2 je prirodan preparat na bazi kristalisanog lipovog meda i kalcijuma. Preporučuje se kao pomoćno sredstvo kod astme, bronhitisa, alergijskog rinitisa, sinuzitisa, hronične opstruktivne bolesti pluća (HOBP) i pušačkog kašlja.

 

PRIMED 3 je prirodan preparat na bazi meda, minerala i medicinskih gljiva rejši i šitake. Preporučuje se kao pomoćno sredstvo kod osteopenije, osteoporoze, reumatskog i drugih oblika artritisa i kod povećane potrebe za kalcijumom.

 

PRIMED 4 je tinktura propolisa u alkoholnom rastvoru. Preporučuje kao pomoćno sredstvo se u prevenciji i tretmanu respiratornih infekcija i infekcija usne duplje.

 

PRIMED 5 je prirodan preparat na bazi meda i lekovitog bilja koje u svom sastavu sadrži gvožđe. Preporučuje se kao pomoćno sredstvo kod anemije uzrokovane nedostatkom gvožđa, gastritisa bilo kog uzroka i gihta i reumatoloških oboljenja.

 

PRIMED 6 je prirodan preparat na bazi meda, lekovitog bilja i golice. Preporučuje se kao pomoćno sredstvo kod benignog uvećanja prostate, akutnih i hroničnih upala prostate i urinarnog trakta.

 

PRIMED 7 je prirodan preparat na bazi meda i ekstrakta zelenih oraha. Preporučuje se kao pomoćno sredstvo kod oslabljene funkcije štitaste žlezde i povećanih potreba za unosom joda.

 

PRIMED 8 je tinktura na bazi propolisa i koprive. Preporučuje se kao pomoćno sredstvo kod povišenog nivoa holesterola i triglicerida u krvi, za poboljšanje cirkulacije i kod kardiovaskularnih problema (zajedno sa PRIMED 11 preparatom).

 

PRIMED 9 je prirodan preparat na bazi meda, brusnice i lekovitog bilja. Preporučuje se kao pomoćno sredstvo kod gastritisa, urinarnih infekcija i oboljenja ženskih genitalnih organa.

PRIMED 10 FERTIMED je prirodan preparat na bazi meda, polena, propolisa, matičnog mleča i praha peruanske make. Preporučuje se kao pomoćno sredstvo osobama izloženim hroničnom psiho-fizičkom stresu, kod hormonskog disbalansa oba pola i za poboljšanje polodnosti.

 

PRIMED 11 je prirodan preparat na bazi meda, kakaoa, cimeta i medicinske gljive kordiceps. Preporučuje se kao pomoćno sredstvo kod kardiovaskularnih problema: oslabljenog rada srca, povišenog pritiska i povišenog nivoa holesterola i triglicerida (zajedno sa PRIMED 8 tinkturom).

 

PRIMED 12 je tinktura na bazi anisa i propolisa. Preporučuje se kao pomoćno sredstvo kod nadutosti, gasova, lođeg varenja hrane. Za poboljšanje probave preporučuje se uporedna primena PRIMED 14 preparata.

 

PRIMED 13 KORDICEPS je prirodan preparat na bazi meda i medicinske gljive kordiceps. Preporučuje se kao pomoćno sredstvo kod oslabljenog imuniteta, bolesti srca i krvnih sudova, bolesti jetre, pluća, bubrega i drugih vitalnih organa i u prevenciji teških bolesti.

 

PRIMED 13 FORTE je prirodan preparat na bazi meda i medicinskih gljiva kordiceps, rejši i šitake, sa dodatkom jezgra koštice kajsije. Preporučuje se kao pomoćno sredstvo kod oslabljenog imuniteta, u prevenciji i tretmanu infektivnih i toksičnih oštećenja jetre, bubrega i drugih vitalnih organa i kao pomoćno sredstvo u prevenciji teških bolesti.

 

PRIMED 14 je prirodan preparat na bazi meda i medicinske gljive koprinus komatus. Preporučuje se kao pomoćno sredstvo kod unutrašnjih i spoljašnjih hemoroida i za poboljšanje probave i varenja (zajedno sa PRIMED 12 tinkturom).

 

FUNGOVIT MR je prirodan preparat na bazi meda i medicinske gljive rejši. Preporučuje se kao pomoćno sredstvo kod oslabljenog imuniteta, alergijskih I autoimunih poremećaja (alergijski rinitis, reumatski artritis), oštećenja jetre, bubrega i drugih organa.