PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

BEBICA Atopik Balzam

BEBICA Atopik Balzam je prirodan proizvod, izrađen na bazi visokokvalitetnih biljnih ulja, biljnih ekstrakata i pomoćnih supstanci. Izabrani sastojci u uravnoteženom odnosu deluju umirujuće na aktivne simptome atopijskog dermatitisa: ublažavaju iritaciju, crvenilo i svrab kože, pospešuju epitelizaciju tkiva i čine kožu mekanom, glatkom i elastičnom.
Preparat se preporučuje za tretman atopijskog dermatitisa (i drugih ekcematoznih promena na koži) za vreme trajanja aktivnih simptoma.
Za negu kože sklone ekcematoznim promenama preporučuje se preparat BEBICA Atopik Krema.

PORUČITE BEBICA ATOPIK BALZAM I KREMU ONLINE!!! http://primederma.ekcem.rs/bebica/

NAČIN PRIMENE
Samo za spoljnu upotrebu. Proizvod naneti na čistu kožu, čistim rukama i u tankom sloju,  dok se potpuno ne upije u kožu.
Dozvoljena primena kod beba, dece i odraslih.
Naneti balzam na promene dva puta dnevno.
Za najbolje rezultate tretmana preporučuje se i istovremena upotreba BEBICA Atopik Kreme više puta dnevno, u tankom sloju, između nanošenja preparata BEBICA Atopik Balzama. Nakon smirivanja aktivnih ekcematoznih promena, nastaviti negu BEBICA Atopik Kremom. U slučaju ponovne pojave aktivnih simptoma ekcema, koristiti preparat BEBICA Atopik Balzam prema priloženom uputstvu.

NAPOMENE, MERE OPREZA I KONTRAINDIKACIJE

BEBICA Atopik Balzam i Krema nisu lek ili preparati za lečenje.
Preparate je dozvoljeno koristiti na licu i telu. Potreban je oprez ukoliko se preparati koriste u zoni očiju. Nanošenje na kapcima nije dozvoljeno.
Osobe preosetljive na sastojke proizvoda ne smeju koristiti preparate. U slučaju pojave simptoma preosetljivosti, prestati sa korišćenjem.
Kontraindikacije nisu poznate.

BEZBEDNOST
Korišćene sirovine poseduju pojedinačne sertifikate o zdravstvenoj ispravnosti. Zdravstvenu ispravnost gotovog proizvoda kontrolišu akreditovane laboratorije u Republici Srbiji.

ČUVANJE I ROK UPOTREBE
Čuvati na tamnom i suvom mestu, na temperaturi do 25°C. Upotrebljivo do datuma odštampanog na ambalaži. Proizvodi se mogu iskoristiti u roku od 3 meseca nakon prvog otvaranja.

PAKOVANJE: Ambalaža zapremine 50ml.