PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

O nama

Firma Cortex labs osnovana je 2007. godine u Beogradu.

Osnovna delatnost firme je proizvodnja i distribucija PRIMED prirodnih preparata na bazi meda, kao i distribucija najkvalitetnijeg domaćeg meda i drugih pčelinjih proizvoda: polena, propolisa, matičnog mleča, perge i voska.

U procesu proizvodnje PRIMED preparata koriste se najkvalitetnije domaće sirovine, kao i sirovine iz uvoza, proverenog kvaliteta.

PRIMED preparati proizvode se prema važećim svetskim standardima koji regulišu proces proizvodnje dijetetskih suplemenata. Zdravstvenu ispravnost kontrolišu akreditovane laboratorije u Republici Srbiji.

Priča o PRIMED-u počela je još sredinom prošlog veka, u vidu porodične proizvodnje meda.

Velimir Veljko Paunić zvani Čiko, domaćin i poljoprivrednik bio je eminentni član pčelarskog saveza Srbije i doživotni predsednik pčelarskog društva mačvanskog okruga. Kombinovanjem meda i kalcijuma, prema receptima starih pčelara, Veljko je pomogao svom zetu Đorđu, a kasnije i unuku Stanku da se oslobode disajnih tegoba uzrokovanih bronhitisom i astmom.

Ovaj prirodni melem na bazi meda i kalcijuma danas nosi naziv PRIMED 2 i jedan je od najpoznatijih i najtraženijih PRIMED preparata.

PRIMED asortiman trenutno obuhvata 18 preparata i tinktura koji ispoljavaju blagotvorno dejstvo u prevenciji i tretmanu velikog broja oboljenja.

Prateći potrebe i iskustva velikog broja korisnika naših preparata radimo na kontinuiranom unapređenju kvaliteta postojećih i razvoju novih prirodnih preparata.

PRIMED preparati dostupni su u PRIMED bio-apotekama u Beogradu, kao i u drugim bolje snabdevenim apotekama, bioshopovima u Beogradu i drugim gradovima Srbije. Poslednjih godina, PRIMED preparati su dostupni i u zemljama regiona, a danas je PRIMED dostupan i u drugim zemljama širom Evrope.