PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Prirodni preparat za bolji rad štitaste žlezde

PRIMED 7 TIROMED je prirodan preparat na bazi meda i ekstrakta zelenih oraha.

Ne sadrži veštačke boje, konzervanse i druge aditive.

PRIMED 7 TIROMED se preporučuje kod:

  • oslabljenje funkcije štitaste žlezde (Hashimoto tireoiditis ili drugi proces koji dovodi do oštećenja funkcije štitaste žlezde)

  • povećane potrebe za unosom joda

KAKO DELUJE PRIMED 7 TIROMED

Redovna upotreba preparata omogućava optimalan unos joda neophodnog za održavanje normalne funkcije štitaste žlezde u stvaranju hormona. Aktivni sastojci preparata blagotvorno deluju na umanjenje svih simptoma koji prate oslabljenju funkciju štitaste žlezde.

KAKO SE KORISTI PRIMED 7 TIROMED

Odrasli i deca starija od 15 godina: Uzimati 1x dnevno po 1 kafenu kašičicu preparata, pola sata pre ili 2h nakon obroka. Polako otopiti u ustima, a zatim progutati. Najbolje je preparat upotrebljavati ujutru, na prazan želudac. U slučaju uporedne primene hormonske terapije, dozu PRIMED 7 TIROMED preparata uzimati kasnije u toku dana.

Za postizanje najboljih rezultata preporučuje se svakodnevna upotreba preparata u trajanju od 3-6 meseci. Preparat se može koristiti bez vremenskog ograničenja, sa pauzom od 2-3 nedelje na svakih 6 meseci upotrebe.

Cena: 1490 din
Klikni ovde za jednostavno poručivanje online !
Za kupovinu preko web shopa kliknite ovde !

Za kupovinu Primeda 7 iz inostranstva kliknite ovde!

MERE OPREZA I KONTRAINDIKACIJE

PRIMED 7 TIROMED nije lek niti zamena za lek i propisanu terapiju. Upotreba suplemenata ne može zameniti redovnu i raznovrsnu ishranu.

PRIMED 7 TIROMED ne sadrži hormone, i ne može ih zameniti, ukoliko je njihova primena neophodna!

Preparat ne treba da koriste osobe preosetljive na sastojke preparata, osobe sa pojačanom funkcijom štitaste žlezde i osobe sa insulin-zavisnim dijabetesom.

PRIMED 7 TIROMED možete koristiti uporedo sa terapijom, odvojeno 2-3h od uzimanja drugih preparata i lekova.

U vezi sa upotrebom preparata u toku trudnoće i perioda dojenja, zatražiti mišljenje nadležnog lekara.

U toku primene preporučenih dnevnih doza, prema priloženom uputstvu, nisu zabeležene neželjene reakcije i interakcije sa drugim preparatima i lekovima.

BEZBEDNOST

Proizvod upisan u bazu Ministarstva zdravlja Republike Srbije broj: 5884/2014 od 14.11.2014.

ČUVANJE I ROK UPOTREBE
Čuvati na temperaturi do 25 ºC, zaštićeno od vlage i direktne sunčeve svetlosti.
Upotrebljivo do datuma odštampanog na ambalaži.

PAKOVANJE
Ambalaža zapremine 250 grama.

NAZIV I ADRESA PROIZVOĐAČA
Cortex labs d.o.o., Gostivarska 78, 11000 Beograd, Srbija, 011/715-12-65

Poručite Vaš Primed 7 Tiromed >>>

“Primed 7 koristim dva mjeseca. Imam probleme sa štitnom žlijezdom i već tri godine koristim tablete Letrox 100. Tablete sam redovno uzimala po upustvu, međutim i pored toga nalazi nisu bili u redu. Za preparat Primed 7 sam saznala preko interneta i rješila da ga pokušam koristiti kao dopunu tabletama. Posle prvog meseca upotrebe Primed 7 osjetila sam poboljšanje a nakon drugog meseca nalazi su bili u granici normalnih vrednosti. Nastaviću da koristim preparat Primed 7 i preporučujem svima koji imaju isti problem sa štitnom žlijezdom (umanjen rad štitne žlijezde) da poruče preparat,neće se pokajati.Hvala.”

Marica Gužvić

Šekovići, BiH


“Od prošle godine imala sam problema sa smanjenom funkcijom štitaste žlezde. Simptomi zbog kojih sam se obratila lekaru bili su brzo zamaranje, pospanost, nisam imala volje da radim. Nisam imala volje, jednostavno, ni za šta. Dali su mi terapiju, ali ja nisam bila zadovoljna ni nakon tri meseca. Jednostavno, lekovi nisu zadovoljavali moju želju za što bržim ozdravljenjem. Čula sam za PRIMED 7 i počela da ga koristim, pored terapije. Prvi rezultati su bili vidljivi već nakon dva meseca. Nakon 6 meseci moji su rezultati kompletno normalni. Prezadovoljna sam, aktivna, bavim se rekreacijom tri puta nedeljno, obavljam svoje poslove u domaćinstvu, posvećena sam svojoj deci, unucima, prijateljima, jednostavno, drugačije gledam na život.”

Anastasija Stanić,

Smederevo