PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Promocija PRIMED preparata na Porodičnom sajmu ispred Ušće shoping centra

6. Porodični sajam će se održati 07. i 08. septembra ispred Ušće šoping centra  od  10 do 20 časova u organizaciji agencije  New look  Plus i Ušće  šoping  centra. Za mališane, tate i  mame – ulaz je besplatan.

Za dva dana sajma, na 1.500 m² predstaviće se više desetina izlagača sa omiljenim dečijim maskotama, ukusnim besplatnim degustacijama, i edukativnim i kreativnim  radionicama.

Na sajmu će biti izloženi PRIMED preparati  – na bazi meda I lekovitih supstanci i drugi prirodni preparati koji se koriste u tretmanu mnogih bolesti I stanja. Na PRIMED štandu možete dobiti besplatne konsultacije u vezi svih ponuđenih prirodnih preparata I praktične savete vezane za stanja I bolesti kod kojih se ovi preparati primenjuju. Konsultacije će držati lekari iz PRIMED tima dr Vladimir Petrović, dr Milica Jordanović, dr Ana Petrović I nutricionista PRIMED tima Slađana Đokić.

Dok  mame i tate slušaju savete pedijatra, logopeda i stručnih lica iz oblasti  medicine, mališani  se  mogu  zabaviti  u  velikom  zabavnom  parku  ili  uz  program  na glavnoj  bini  uz  dečije  predstave, animatore, klovnove, takmičarske  igre, kulturno umetnička društva, i baletske  grupe. Osim toga, mogu učestvovati u Velikom  Novobeogradskom maskembalu u nedelju  od  18:30č. Najoriginalnija ideja, najkreativniji kostim, najmlađi i najslađi učesnik maskembala biće nagrađen putovanjem za celu porodicu.

 

Sajam se održava pod pokroviteljstvom Sekretarijata za obrazovanje i dečiju zaštitu, Opštine  Novi  Beograd i Turističke organizacije Beograda.