PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Ne ignorišite upalu prostate

prostSa zapaljenjem kestenjače većina muškaraca suočava se makar jednom u životu, ako se ne leči može uzrokovati sterilitet, a lekovite biljke i preparati odlična su dopuna lekarskoj terapiji.
Upala prostate je problem koji većina muškaraca iskusi bar jednom, najčešće između 20. i 50. godine života. Mlađu populaciju obično muči akutna upala, dok je kod starijih upala češće hroničnog karaktera. Pošto prostata obavija mokraćni kanal, njeno zapaljenje može izazvati brojne urinarne probleme. Obavezno se pridržavati saveta lekara- ignorisanje upale može biti uzrok slabljenja kvaliteta sperme, a kasnije i steriliteta, jer upravo kestenjača luči većinu materija koje čine semenu tečnost.
Smanjite rizik od upale
Mada je prostatitis najčešće izazvan ešerihijom koli ili drugim seksualno prenosivim bakterijama, okidač može biti i sedelački način života. S druge strane, upalu mogu uzrokovati i preterana seksualna aktivnost ili sportske povrede. S obzirom na to da je muška polna žlezda osetljiva na spoljašnje nadražaje, treba izbegavati sedenje na hladnom, a rizik od upale smanjićete ako se klonite stresnih situacija, ne odlažete mokrenje i konzumirate namirnice bogate cinkom i selenom ( orasi, mahunarke, bundevino seme, jaja, riba, živinsko meso…)
Bol ukazuje na problem
Akutni prostatitis karakterišu jaki bolovi u genitalnoj regiji, koji se šire ka leđima. Čest je i nagon za odlazak u toalet, kao i peckanje pri mokrenju, koje je, baš kao i ejakulacija praćeno bolom. Nelečeni akutni prostatitis može prerasti u hronični, mada upala od početka može imati hroničan karakter. Bolovi su u tom slučaju slabijeg karaktera, ali je primetan vodenasti iscedak iz uretre uz bolnu ejakulaciju i krv u semenoj tečnosti.
Pomozite sebi na prirodan način
U slučaju akutnog prostatitisa pomažu i semenke bundeve. Treba uzimati po jednu kašiku oljuštenih, najbolje samlevenih semenki, tri puta na dan, tokom 14 dana. Lečenje se po potrebi ponavlja nakon petodnevne pauze, a semenke bundeve najbolje je pomešati sa jogurtom, kiselim mlekom ili medom. Uz to možete piti i čaj od male mlečike, koja se koristi kao pomoć u lečenju gotovo svih oboljenja prostate.
primed6mPrimed 6 urinarius je prirodan preparat na bazi meda, golice i lekovitih trava koje imaju blagotvorno dejsvo na funkciju prostate. Primed 6 urinarius zahvaljujući lekovitim dejstvima svojih sastojaka jača muskulaturu zida mokraćne bešike, smiruje upalne procese i sprečava poremećaje u funkcionisanju mokraćnih kanala. Antiseptično i protivupalno dejstvo sastojaka ovog preparata ima blagotvorno dejstvo i na zapaljenske procese bubrežnog tkiva. Uticajem na balans muških polnih hormona koji se smatraju odgovornim za hiperplaziju prostate, dugotrajnom svakodnevnom primenom ovog preparata utiče se na postepeno poboljšane tegoba koje prate ovo stanje. Isti mehanizam dejstva opravdava korišćenje Primed 6 urinariusa u sklopu terapije benignih i malignih promena prostate. Opuštanjem mišića prostate smanjuje se pritisak na mokraćnu cev, čime se omugućava lakša eliminacija urina.

Poručiti online! http://www.honey-medicine.com/kupi/primed-6-12