PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Matični mleč u medu u trudnoći

Uzimanje meda u kombinaciji sa matičnim mlečom, u trudnoći, važno je kako za trudnicu tako i za dete. Visoko kvalitetan i kompleksan sastav ovog preparata krije tajnu nezamenjivih i dragocenih pčelinjih proizvoda i prirodnih proizvoda uopšte. To je vrhunska bioaktivna materija homogenizovana u idealnoj smeši prirodnog meda i liofilizovanog matičnog mleča.

Mnoga naučna ispitivanja pokazala su da buduće majke redovnim korišćenjem meda u ishrani jačaju i svoj organizam i organizam deteta. Budući da su trudnice u toku trudnoće izložene brojnim fizičkim i mentalnim opterećenjima zbog same prirode stanja u kojem se nalaze, ovaj preparat ima poseban značaj u njihovoj ishrani.

Sam početak trudnoće praćen je mnogim tegobama poput mučnina, gadljivosti na hranu, povraćanja, umora, neraspoloženja. Matični mleč u medu otklanja ove tegobe i snabdeva organizam trudnice važnim hranljivim i zaštitnim sastojcima. Značaj ovog preparata ogleda se i u poboljšanju krvne slike zbog organskog gvožđa koji se nalazi u medu, a u kombinaciji sa vitaminima (vitamini B-kompleksa, A, C, D i E), znatno utiče na poboljšanje apetita. Ovaj potpuno prirodni revitalizujući preparat, poseduje i druga brojna, blagotvorna dejstva:

  • Regeneriše u potpunosti organizam
  • Povećava fizičku izdržljivost
  • Pospešuje protok krvi
  • Smanjuje stres
  • Jača imunološki sistem
  • Smiruje nervnu napetost, stimuliše psihofizičko raspoloženje
  • Smanjuje preosetljivost i dovodi do opšteg porasta vitalnosti

Matični mleč u medu deluje povoljno i na razvoj ploda deteta. Snabdeva sa potrebnim šećerom (glukozom), sa kalcijumom važnim za pravilno formiranje kostiju nizom jona bez kojih se ne može zamisliti promet kiseonika u dečijem organizmu. Matični mleč u medu sadrži i brojne fermente, vitamine i hormone koji su neophodni za normalan rast i razvoj ploda.

PRIMED 10 FORTE PLUS je prirodni dodatak ishrani na bazi meda, polena, propolisa i matičnog mleča. Bogat je vitaminima, mineralima i aminokiselinama. Deluje na poboljšanje imuniteta i odbrambene sposobnosti organizma. Dodavanjem matičnog mleča ishrani obezbedićete svom organizmu dodatnu energiju, podsticaj imunitetu i bolje fizičko i mentalno zdravlje. U PRIMED 10 FORTE PLUS se nalazi optimalna količina matičnog mleča za dnevne potrebe zdrave osobe ili osobe sa manjim zdravstvenim problemima ukoliko ta osoba konzumira samo jednu kašičicu dnevno. PRIMED 10 FORTE PLUS je 100% organski, dijetetski, prirodan preparat. Stručno mišljenjenje i provera kvaliteta urađeni su u Gradskom Zavodu za Zaštitu zdravlja u Beogradu. Konzumira se jedna do dve kašičice dnevno pre doručka u zavisnosti od ozbiljnosti stanja. Terapija do mesec dana. Cena ovog preparata je 1590 dinara.

MATIČNI MLEČ – pakovanje od 50 grama po ceni od 3900 din.

Preparate možete pronaći u PRIMED biljnoj apoteci u Vojvode Stepe 120 lokal 2 u Beogradu ili poručiti putem telefona 011/3910187 i 065/3910187

Primed 10 forte plus