PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Lečenje pospanosti i malaksalosti

Pospani ste i malaksali i to vas ometa u svakodnevnim poslovima a naročito u popodnevnim satima!

Kako pobediti pospanost i malaksalost?

1. Jedni vam savetuju da iskoristite popodnevni odmor za spavanje – ali ste nakon odspavanih par sati još više malaksali i neraspoloženi a ujedno ste izgubili čitav dan.

2. Šolja kafe će vas možda malo probuditi – ali ukoliko preterate  velika količina kofeina imaće suprotan efekat.

3. Izbegavanje slatke i masne hrane može donekle pomoći.

4. Jedan od efikasnijih načina da ostanete budni i da izbegnete pospanost jeste dobar trening. Osećaj prijatnog umora nakon vežbanja, pomoći će vam da uveče lakše zaspite, a ako dobro spavate noću, nema potrebe za popodnevnom dremkom niti ćete osećati malaksalost. Sa druge strane, prekasni treninzi (posle 21h) mogu imati negativan efekat u smislu da od adrenalina ne možete da zaspite i da onda pomerite spavanje za kasnije što onda ima za posledicu pospanost sledećeg dana. Prema tome tajming treninga je jako bitan da se osećate dobro i ispavano tokom dana. Najbolje je da trenirate oko 5h pre spavanja (npr u 6 popodne, ako u 11 uveče ležete).

5. Najefikasniji način da ovo stanje pospanosti i malaksalosti pobedite jeste da uz trening koristite prirodne imunostimulatore i dopinge ali samo one bez bilo kakvih hemijskih dodataka. To su ishrana bogata voćem i povrćem, matični mleč, med, gljive , ishrana belančevinama uz dosta tečnosti…

Mi vam preporučujemo da uz redovnu fizičku aktivnost barem tri puta nedeljno koristite potpuno prirodene PRIMED preparate koji su jaki imunostimulatori i energetske “bombe” tj. jaki dopinzi našem organizmu! To su PRIMED 10 + PRIMED 13 !

Matični mleč, propolis, med, bilje , kordiceps, to su neki od sastojaka ovih preparata koji vrše detoksikaciju, tj. čiste organizam od toksina i ujednpodižu im unitet i samo stanje organizma na jedan viši nivo! Nemaju neželjenih efekata, niti kontraindikacija jer su bez bilo kakvih emulgatora ,konzervansa i hemijskih suplemenata!

Probajte, nećete se pokajati!

Probajte