PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Kontrolišite pojavu urinarnih infekcija!

sprecite_9Svakodnevno konzumiranje šest do osam čaša vode ili biljnog čaja dnevno čisti organizam, obezbeđuje pravilno funkcionisanje mokraćnih puteva i sprečava pojavu urinarnih infekcija.
Uzrok urinarnih infekcija je prisustvo bakterija u mokraćnim kanalima, od kojih je najčešći izazivač bakterija E.coli. Kako su kod žena vaginalni i anlani otvor veoma blizu, a mokraćna cev kraća nego kod muškaraca, one obolevaju mnogo češće. Učestalost se povećava sa godinama života, naročito nakon menopauze.
Iako su urinarne infekcije uglavnom nekomplikovane, veoma je važno pravovremeno ih lečiti, odnosno na vreme sprečiti njihovo ponovno javljanje, pošto je jedna od njihovih glavnih karakteristika da se, kada se jednom jave, ponavljaju tokom života. Simptomi su izuzetno uporni i ozbiljno utiču na kvlitet života pacijenta, jer smanjuju socijalno funkcionisanje i radnu sposobnost.
Najčešći simptomi urinarnih infekcija su učestalo mokrenje, bol i peckanje pri mokrenju, osećaj punoće i pritiska u bešici. Urin može biti nepromenjen, ali i neprijatnog mirisa, mutan i beličast. Ukoliko se infekcija proširi do bubrega, simptomi su ozbiljniji, javljaju se povišena tempertura, bol u leđima, bol ispod rebara, vrtoglavica i povraćanje. S obzirom da su najšešći uzročnici ovih infekcija bakterije, terapija je antibiotska, ali uvek u trajanju i dozi koju je propisao lekar.
Iako nije uvek moguće kontrolisati pojavu i ponavljane urinarnih infekcija, postoje efikasni biljni preparati koji mogu smanjiti šanse za njeno dobijanje i ponovno javljanje.
devetkaPrimed 9 brusnica je prirodni preparat na bazi meda, sa dodatkom lekovitog bilja koje povoljno utiču na zdravlje celokupnog urinarnog sistema, dodatno oplemenjen brusnicom. Brusnica i lekovite biljke sinergistički deluju i ometaju vezivanje bakterije E.coli za sluzokožu mokraćnih kanala, sprečavaju nastanak infekcije, a u slučaju već prisutne infekcije, čiste mokraćne kanale, pospešuju bržu eliminaciju bakterija i oporavak organizma. Preporuka je da se ovaj prirodni preparat koristi preventivno, u cilju sprečavanja nastanka infekcije, naročito kod osoba koje su sklonije njihovom razvoju. Inače, preparat se može koristiti i u toku urinarne infekcije, kao dodatak antibiotskoj terapiji.

Poruči online!http://www.honey-medicine.com/kupi/primed-6-12