PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Imate probleme sa prostatom – rešenje je Primed maka

prostata

Činjenice o bolestima prostate koje svaki muškarac treba da zna su:
– nakon 50-te godine problem uvećane prostate se javlja kod više od 60% muškaraca.
– u starosnom dobu preko 60 godina procenat oboljevanja se povećava na 80%.
– nakon 70- te godine života svaki muškarac ima uvećanu prostatu, dakle 100%. Evidentna je činjenica da sa godinama života procenat oboljevanja rapidno raste i na kraju je problem prisutan kod gotovo svih muškaraca preko 70 godina starosti.
Simptomi koji muče obolele od uvećane prostate su uglavnom vezani za sam čin mokrenja u vidu poremećaja učestalosti mokrenja, količine mokraće, osobina mlaza… Javlja se znatno oslabljen mlaz mokraće, zadržavanje mokraće, kapljanje tokom mokrenja, često noćno ustajanje zbog mokrenja, neodložnost potrebe mokrenja. Takođe, sa godinama polna moć muškaraca slabi, što dodatno frustrira stariju mušku populaciju.

Kako je moguće rešiti ili bar smanjiti tegobe kod problema sa uvećanom prostatom?
Peruanska maka je biljka čijim uzimanjem i regularnim doziranjem možete rešiti problem i smanjiti tegobe kod uvećane prostate. Iskustva korisnika, kako na domaćem tako i na svetskom tržištu su pokazala da već nakon mesec dana redovnog konzumiranja peruanske make, dolazi do smanjivanja i ublažavanja navedenih simptoma. Dugoročnim i redovnim konzumiranjem peruanske make je moguće u potpunosti se osloboditi simptoma ove neprijatne bolesti.

U čemu je tajna delovanja biljke make?
Ova biljka vodi poreklo sa Peruanskih anda, ima veoma specifičan i jedinstven sastav i desetinama godina pokazuje delovanje u otklanjanju tipično muških problema i tegoba. Njeno dejstvo na organizam se ogleda i u činjenici da je ova biljka veoma jak adaptogen i uspostavlja hormonsku ravnotežu u celom organizmu.
Sadržaj alkaloida koji se zovu MAKAIDI i MAKAENI, je u maki izuzetno velik i zbog toga  peruanska maka ima efekta u  poboljšavanju periferne cirkulacije, naročito u udaljenim delovima tela. Ovo je izuzetno važno za prostatu koja je na takvom mestu u organizmu i zbog toga je loše prokrvljena. U ovom segmentu maka pomaže, pojačavajući krvotok u prostati. Peruanska maka, inače, uspostavlja dobar i pravilan rad svih endokrinih žlezda u koje spada i ova mala žlezda, prostata, tako bitna za muškarce.
Promene navika u ishrani i stilu života, kao i redovno uzimanje peruanske make može, kod mlađih muškaraca da odgodi nastajanje tegoba sa prostatom, a kod starijih muškaraca da znatno smanji postojeće tegobe. Redovna i svakodnevna upotreba peruanske make dovodi do toga da se već uvećana prostata smanji, revitalizuje i njena funkcija poboljša.
Blagodeti koje Vam konzumiranje peruanske make može doneti je da sebi produžite mladost i bolje funkcionisanje organizma, izbegnete niz neprijatnih simptoma koje sa sobom donosi oslabljena funkcija prostate. Svojim dejstvom olakšava život u svim sferama i naravno popravlja kvalitet seksualnog života. U ovom segmentu života  peruanska maka podiže libido svakog muškarca i deluje kao jak afrodizijak, podjednako na oba pola. Urolozi sa Kliničkog Centra Srbije su istraživajući deistvo make na svoje pacijente, bili iznenadjeni odličnim rezultatima koje pokazuje efikasnost pri konzumiranju make u većini slučajeva sa uvećanjem prostate i rezultati su više nego zadovoljavajući.
Savet svim muškarcima je da žive u skladu sa prirodom i iskoriste njene mogućnosti da bi uživali u svojim poznim i zrelim godinama, podmladili ceo organizam, povećali polnu moć, povećali plodnost,otklonitli smetnje sa prostatom… Vaš organizam će vam biti zahvalan.

 primed-maka

Primed maka je 100% organski proizvod, dodatak ishrani, bez šećera i glutena, garantovano vrhunskog kvaliteta poreklom sa Peruanskih anda. Efekat Primed make je da povećava plodnost kod oba pola, povećava libido i potenciju, broj i pokretljivost spermatozoida, pomaže kod problema uvećane prostate, reguliše hormone,  povoljno deluje na osteoporozu, povećava snagu i izdržljivost kod povećanih psihičkih i fizičkih napora.

Primed maku možete nabaviti u Primed biljnoj apoteci i u Primed biošopovima. Za više informacija možete pozvati brojeve telefona 0113912431, 0112168073, 0113288948.