PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Namirnice koje muškarcima povećavaju plodnost

Banane

Banane povećavaju broj spermatozoida tako što poseduju redak enzim bromelain koji je odgovoran za regulisanje polnih hormona. One su takođe bogat izvor vitamin B1, A I C. Pomoću ovih vitamin se pospešuje produkcija spermatozoida I njihova vijabilnost.

Tamna čokolada

Tamna čokolada se ne koristi samo za zavođenje, ona ima I lekovito dejstvo. Sadrži L-arginin koji se može naći I u orasima. Povećava broj spermatozoida I povećava volumen semene tečnosti. Ustanovljeno je da muškarci koji svakodnevno konzumiraju crnu čokoladu imaju jače I intenzivnije orgazme.

Beli luk

Beli luk ima sposobnost da povećava protok krvi u organizmu. U belom luku se nalazi supstanca alicin koja deluje na prevenciju plaka u arterijama I povećanje protoka krvi u genitalijama. Beli luk snabdeva organizam selenom I vitaminom B6 koji sprečavaju propadanje spermatozoida I odgovorni su za regulaciju polnih hormona.

Nar

Nar ima širi spektar dejstva, koristan za stanja kao što su prehlada I grip, tako I za povećanje broja spermatozoida I regulisanje ženskih polnih hormona. Bogat je antioksidansima, oni unistavaju slobodne radikale koji oštećuju spermatozoide. Čaša soka od nara dnevno je dovoljna da se eliminišu toksini I da se olakša spermatozoidima napredovanje do jajne ćelije.

Govedina

Govedina je bogat izvor cinka, a on  zaustavlja pretvaranje testosterona u estrogen koji je odgovoran za smanjen libido.

Orasi

Orasi sadrže arginine koji povećava broj spermatozoida I volumen semene tečnosti. Bogati su I omega-3 masnim kiselinama koje pospošuju protok krvi kroz genitalije. Poseduju I duplo vise antioksidanasa od drugog koštunjavog voća. Neverovatna činjenica  vezana za  orahe je da konzumacija 7 oraha dnevno smanjuje nivo holesterola I rizik od srčanog udara.

Spanać

Spanać je veoma lekovita namirnica I lako je dostupna. Lisnato povrće poput spanaća ima velike količine folne kiseline. Svo povrće bogato folnom kiselinom povećava broj spermatozoida, pospešuje njihovu pokretljivost I vitalnost.

Voćne mešavine

Svo voće bogato antioksidansima pozitivno utiče na povećanje broja spermatozoida I sprečava njihovo oštećenje. Svakodnevno konzumiranje voća bogatog vitaminom C efikacno sprečava oštećenja spermatozoida pod dejstvom slobodnih radikala , pospešuje njihov motilitet I šansu za oplodnju.

Jaja

Jaja takođe povećavaju broj spermatozoida I fertilnost. Jaja su bogata vitaminom E, čiji nedostatak dovodi do propadanja testikularnog tkiva.

Voda

Unošenje dovoljne količine tečnosti, 8-10 čaša dnevno, neophodno je da bi održali adekvatnu hidriranost naših ćelija, pravilno funkcionisanje svih ćelija pa I spermatozoida.

Primed 10 je prirodni dodatak ishrani na bazi meda, polena, propolisa i matičnog mleča.

Preporučuje se za:

Povećanje plodnosti kod oba pola

Poboljšavanje rada moždanih ćelija

Podsticanje funkcije endokrinih žlezda

Suzbijanje hormonskih poremećaja

Primed 10 forte plus

Matični mleč

Sadrži kompleksna jedinjenja koja stimulišu ženske i muške polne žlezde, te deluje kao prirodni hormon. Pokazao se blagotvornim u lečenju steriliteta. Jača seksualnu sposobnost.

maticni-mlec

PRIMED Maka

Peruvian MAKA Lepidium Meyenii

100 % prirodni organski dodatak ishrani, bez šećera i glutena, garantovano vrhunskog kvaliteta sa Peruanskih Anda.

Jak afrodizijak, povećava plodnost kod oba pola, libido i potenciju, broj i pokretljivost spermatozoida, otklanja simptome PMS-a, menopauze, reguliše neuredne menstruacije, zamena za hormonsku terapiju, osteoporozu, deluje na prostatu, daje dodatnu energiju, povećava snagu i izdržljivost sportista.

primed-maka