PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Već nakon prvog nanošenja VENEKS-a, osetila sam olakšanje!

Problem sa grčevima u nogama imam nekoliko godina unazad. Grčevi su se javljali obično noću i bili toliko bolni da su me budili iz sna. Uglavnom su se javljali u potkolenicama, ali ponekad se dešavalo da budu i duž celih nogu.

Prvi susret sa VENEKS-om bio je preko sestre koja ga koristi zbog proširenih vena i umornih nogu, pošto joj je posao takav da stoji dugo na nogama.

Ja inače nemam vidljivi problem sa venama, ali pošto i sama dugo stojim i osećam umor u nogama, odlučila sam da probam VENEKS.

Već nakon prvog nanošenja VENEKS-a u toku naleta bolnog grča, bol je vrlo brzo prestao. Inače, kad nanosim VENEKS, prvo izmasiram bolna mesta, pa onda i cele noge. Osećaj je vrlo prijatan, lako se razmazuje, lepo miriše, prijatno hladi i brzo upije. Ono što je najbitnije, bol vrlo brzo prolazi.

VENEKS sam u početku koristila skoro svakodnevno, a sada povremeno, kada uveče osetim umor u nogama. Grčevi se poslednjih nekoliko meseci uopšte nisu javljali.

VENEKS bih preporučila bilo kome ko ima problem sa umornim nogama i proširenim venama.

Danka Simić
Beograd

VENEKS Gel za vene je prirodan proizvod, izrađen na bazi visokokvalitetnih biljnih ekstrakata, etarskih ulja i pomoćnih supstanci. Poboljšava perifernu mikrocirkulaciju, ublažava tegobe kod pojave proširenih vena, sprečava pucanje kapilara, doprinosi eliminaciji osećaja teških, otečenih i umornih nogu, neguje, hidratizuje i regeneriše kožu!

Poručite VENEKS: VENEKS GEL ZA VENE