PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Terapija polenske alergije

Primed 2 diši lako umnogome pomaže kod osoba koje usled alergije imaju problema sa disajnim organima. Primed 2 diši lako smanjuje osetljivost na alergene, deluje bronhodilatatorno i pomaže regeneraciju sluzokože disajnih puteva. Bez hemijskih suplemenata i bilo kakvih dodataka sa sastojcima iz prirode deluje efikasno u poboljšanju stanja! Ujedno je dobar kao mukolitik i sekretolitik i odličan za poboljšanje imuniteta.
Iskustvo pacijentkinje:

Slađana M. iz Niša 91.godište od detinjstva ima problema sa alergijama i to sa polenskom alergijom u proleće i u jesen od Ambrozije. Simptomatologija bolesti najpre kreće sa polenskom kijavicom ali ukoliko ne reaguje antihistaminicima to se produbljuje gušenjem ,sve do atopijskog astmatičnog napada. Navodi da je vrlo često i pored upotrebe lekova i pumpica imala problema sa gušenjem i nedostatkom vazduha. Od početka 2011.god je saznala od apotekara za Primed 2 diši lako i sobzirom da je potpuno prirodni preparat rešila je da ga koristi , jer kako joj je rekao i sam apotekar ukoliko ne pomogne sa alergijom , dobar je za opšte bolje psiho- fizičko funkcionisanje organizma.
Koristila je po jednu kafenu kašičicu dnevno po uptstvu,pola sata pre doručka ili dva sata nakon i već u proleće kada je krenulo cvetanje bilja i drveća Slađana navodi da je pored osnovne terapije koristila i Primed 2 diši lako i da je već tada imala manji broj komplikacija u odnosu na prethodne godine.U jesen kada je stigla Ambrozija nije imala ni jedno klasično gušenje ili napad, već ponekad blago curenje nosa i to samo par dana . U zimskim mesecima je malo napravila pauzu u korišćenju oko praznika ali j početkom 2012.god. odmah nastavila kako bi u zimskim mesecima ojačala organizam ai pripremila se za proleće i polen. I ovog proleća su izostale komplikacije i problemi koje sam imala ranije navodi Slađana a nadam se da će me i ove godine Ambrozija uz pomoć Primed 2diši lako preparata zaobići. Nastavljam da ga koristim, savetujem svima koji imaju ovakve probleme da probaju jer ne može sigurno da im šteti i zahvaljujem se Pimed timu koji me uvek posavetuje kada da napravim pauzu a kada da intenziviram korišćenje preparata.

Ovde možete pogledati uputstvo za korišćenje PRIMED 2 diši lako preparata!