PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Prirodno rešenje za česte prehlade, alergijske reakcije i herpes na usnama

Od polenske alergije poslednjih godina obolelo je oko 75 posto stanovništva planete. Polen je u suštini neškodljiva supstanca, nije ni virus ni bakterija, pa ipak, naše telo se bori protiv njega. I to kijanjem, suzenjem očiju, a polen izaziva svrab, crvenilo po telu itd. Mnogi su alergični i na prašinu , grinje, budj, dlaku psa ili mačke,a ne retko,oni koji su alergični na polen zbog pada imunog sistema postaju alergični i na sve ostalo.

Ako patite od čestih prehlada (više od 4-6 puta godišnje) ili od npr. bronhitisa ili herpesa na usnama, ako se brzo umarate,imate alergijske reakcije.. onda znajte da već bolujete od pada imunog sistema organizma. Da bi poboljšali imunitet neophodno je da organizmu obezbedimo raznovrsnu zdravu hranu,dovoljno sna i odmora, što manje stresa, obaveznu fizičku aktivnost, bez duvana i alkohola. Ipak,danas sve manje vremena imamo za zdrav život a lekovi često ne pomažu.

imunofast delovanje1

PARTNER tinktura Imunofast ublažiće najpre reakcije organizma na histamin, hemikaliju koje telo ispušta da bi se borilo protiv mikrobnh napasnika koji izazivaju alergije, a beli luk i koren koprive sa ginko bilobom pojačaće vaš imuni sistem i zaštiti vaš organizam od slobodnih radikala. Zahvaljujući alicinu (koji daje belom luku aromu), pospešuje se cirkulacija u plućima i olakšava disanje. Takođe, beli luk blokira dejstvo pojedinih enzima koji omogućavaju razvoj bakterijiskih i gljivične infekcije. Ren ima znatno više vitamina C nego limun Koren koprive i ginko biloba se koriste za rehabilitaciju, jačanje imuniteta, vraćanje snage i energije, ubrzavanje metabolizma.

Bora Stefanović iz Novog Sada:
„Lek sam kupio za moju ćerku Jelenu koja i s prolećem i na leto ima tešku alergiju.Problem je bio sve teži pa je na kraju uzimala i pumpicu jer se gušila.Bila je alergična i na polen,i na duvanski dim,prašinu..A danas moja Jelena je sasvim zdrava devojka.Ponekas s jeseni ponovimo dozu Imunofasta ali smo na pumpicu potpuno zaboravili.Veliko hvala Zoranu.“
Marija Jovanović Jagodina:
„Često sam patila od herpesa na usnama.Ponekad mi je bio toliko uvećan da ni u školu nisam išla od srama. Imunofast sam dobila od prijatelja i sa dozom nepoverenja počela da ga pijem samo ujutru. Primetila sam da se mnogo boljem zdravstveno osećam i da je herpes manji. Onda sam tinkturu počela nanositi direktno na usta,svako veče i jutro i bukvalno za 3 dana ništa više nisam imala!“.
Zoran Stošić iz Paraćina:
„Dosta sam čuo o vašim lekovitim preparatima.Mog prijatelja ste spasli operacije kamena u žuči.Zato vam sada i ja pišem ali da bih vam rekao da ste spasili od prehlada i gripa moju porodicu i staru majku koja je često bolesna upravo u ovo prelazno godišnje doba. Verovali ili ne, Imunofast sam dodavao u vodu i mojim golubovima i oni na tinkturu odlično reaguju!!!“.