PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Poklanjamo preparate protiv anemije

Poklanjamo PRIMED 5 trudnicama sa anemijom PRIMED pomaže trudnicama sa anemijom zbog nedostatka gvožđa. 

trudnica

 

 

 

 

 

 

 

 

Anemija zbog nedostatka gvožđa je najčešća nutritivna deficijencija širom sveta. Posebne kategorije stanovništva koje su pod povećanim rizikom za razvoj anemije su deca, trudnice, dojilje i osobe sa hroničnim bolestima.

Nedovoljan unos gvožđa ili povećane potrebe u toku trudnoće često se mogu odraziti na stvaranje hemoglobina i crvenih krvnih zrnaca. U zavisnosti od izraženosti anemije, odnosno od nivoa gvožđa i hemoglobina, razlikovaće se simptomi anemije. Simptomi koji ukazuju na anemiju mogu biti glavobolja, umor, malaksalost, bleda prebojenost kože i vidljive sluzokože, depresivno raspoloženje, osećaj lupanja srca, stalno prisutan osećaj hladnoće i mnogi drugi. Kada je trudnoća u pitanju, hronična anemija se može odraziti i na brzinu razvoja ploda, pored neprijatnih simptoma koje doživljava sama trudnica.

PRIMED 5 Feromed je prirodan preparat na bazi meda i koprive, bez veštačkih dodataka. Svakodnevnom upotrebom preparata obezbeđuje se optimalan unos gvožđa neophodnog za pravilnu izgradnju hemoglobina i eritrocita. Do sada nisu prijavljene neželjene reakcije na preparat, ni tokom višemesečne svakodnevne upotrebe.

PRIMED misija je očuvanje dobrog zdravlja i pomoć u tretmanu bolesti. Imajući u vidu specifične potrebe u trudnoći, odlučili smo da pokrenemo akciju za pomoć trudnicama koje se bore sa anemijom.

Trudnice koje nam se jave sa nalazom krvi koji ukazuje na anemiju koja je posledica nedostatka gvožđa, dobiće besplatno PRIMED 5 Feromed preparate za tretman od 3 meseca. Kako je svaka trudnoća specifična sama po sebi, i s’ razlogom se naziva “drugo” stanje, molimo Vas da se pre početka primene preparata konsultujete sa Vašim ginekologom koji prati trudnoću i najbolje je upućen u Vaše zdravstveno stanje.