PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Nakon nedelju dana upotrebe HEMOREKS-a, prestalo je krvarenje!

Želim ovim putem da vam napišem reči pohvale za melem kremu HEMOREKS, za tretman hemoroida. Više od 20 godina sam imala ovaj problem, i često krvarenje, jer je lekar utvrdio da postoje fisure sa vencem hemoroida, (unutrašnji). Moj problem je i to što poslove obavljam sedeći i sada kada sam u penziji. Od simptoma, postojala je stalna nelagodnost, a često i bol. Bojala sam se i da duže stojim jer se tako još više pogoršavala situacija. Išla sam na mnogobrojna snimanja, mučne preglede, kolonoskopiju, rektoskopiju, gastro preglede. Znala sam da treba da pazim na ishranu. Sve je to bilo pod kontrolom, ali pomoći nije bilo. Koristila sam po uputsvu lekara razne kreme i čepiće, pila čajeve i sama spremala meleme.

Videla sam objavu na fejsbuku, pogledala vaš sajt, i sa nevericom pitala za pomoć. Preporučili ste HEMOREKS melem.

Mogu vam reći, već nakon nedelju dana upotrebe, krvarenje je prestalo. Bila sam uporna, redovno koristila, potrošila sam nekoliko kutija za godinu dana. Sada, to je sve oporavljeno, tako da sada ne moram ni svaki dan da koristim melem. Sada primećujem da mi ni duže stajanje ne predstavlja problem. Mogu da obavljam sve poslove u kuhinji, u dvorištu i druge fizičke poslove. Ne mogu da verujem, mislila sam da ću morati na operaciju.

Zahvaljujem se za pomoć koju ste mi pružili. Šaljem vam srdačne pozdrave.

Zorka Berbakov,
Novo Miloševo

NE ČEKAJTE, POBEDITE HEMOROIDE ODMAH!

HEMOREKS melem protiv hemoroida je prirodan proizvod, izrađen na bazi visokokvalitetnih biljnih ulja, biljnih ekstrakata i pomoćnih supstanci.

HEMOREKS Melem protiv hemoroida sprečava svrab, smanjuje osećaj bola i nelagodnosti, smiruje upalni proces, regeneriše oštećeno tkivo i sprečava ponovnu pojavu simptoma upale!

SADRŽI 10 SNAŽNIH PRIRODNIH SASTOJAKA ZA NAJSNAŽNIJE DEJSTVO DO SADA!