PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Prirodno rešenje za strije posle porođaja.

LIPO MLEKO ZA TELO NA BAZI ULJA KOŠTICA GROŽĐA

U toku trudnoće celokupni organizam žene prolazi kroz različite procese i promene pod uticajem hormona. Gotovo svaka trudnica će primetiti bar neku od ovih promena na koži, na koje bi se trebalo  pripremiti i odgovoriti na pravi način. Trudnoća jednostavno zahteva dodatnu negu i ima posebna pravila lepote, u čemu će Vam pomoći nova kolekcija LIPO kozmetike za dame u „blaženom stanju“.

Obim stomaka u trudnoći se uveća preko 50 centimetara, što je veliko opterećenje za vašu kožu. Ukoliko je vezivno tkivo u dubljim slojevima slabije, dolazi do „prskanja“ i pojave strija na koži. Da biste sprečiti ili bar ublažili pojavu strija, koristite LIPO MLEKO ZA TELO NA BAZI ULJA KOŠTICA GROŽĐA. Ovaj potpuno prirodan preparat, bez parafina, parabena i silikona, sadrži maslinovo, nevenovo i ulje semena grožđa, vitamin E, pantenol, alantoin i etarsko ulje lavande, a održava kožu vitalnom i elastičnom.

Priuštite sebi vrhunsku negu i najluksuzniji prirodni tretman za kožu celog tela.Jer, LIPO kozmetika vašu kožu voli najviše!

MLEKO ZA TRUDNICE FLASICA zelena