PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Kompletno zdravlje urinarnog i reproduktivnog sistema u prirodnom preparatu Primed 9

womenshealth1

PRIMED 9 je 100% organski, dijetetski, prirodan preparat .Ovaj prirodni preparat je dodatak ishrani na bazi meda, brusnice, kantariona, hajdučke trave. Svaki od ovih sastojaka ima svoj blagotvoran udeo u zdravlju urinarnog i reproduktivnog sistema žena.

  • Kantarion deluje protiv brojnih Gram pozitivnih i Gram negativnih bakterija, kao i protiv nekih virusa. Sastojak kantariona – hiperforin deluje tako što sprečava razvoj penicilin i meticilin-rezistentnih Staphylococcus aureus. Kantarion podstiče razvoj reproduktivnih organa žena i reguliše neredovne menstruacije. Još jedno korisno svojstvo kantariona je da sprečava razgradnju neurotransmitera serotonina, dopamina, norepinefrina, koji su odgovorni za dobro raspoloženje i na taj način smanjuje simptome depresije. Iz kantariona je izolovan i melatonin, koji se luči u organizmu tokom sna, pa se zato ova biljka može koristiti i kao sjajan lek protiv nesanice. Na osnovu svega navedenog, kantarion se može preporučiti kako kod problema sa urinarnim infekcijama i upala urinarnog trakta tako i kod menstrualnih tegoba, nesanice i neraspoloženja.
  • Hajdučka trava se posebno preporučuje ženama zbog širokog spektra pozitivnih dejstava na reproduktivne organe žene. Rešava probleme sa belim pranjem, upale jajnika, pomaže i kod oboljenja materice, kao i kod mioma. Poznato je njeno pozitivno dejstvo na regulisanje neredovnih menstruacija. Hajdučka trava daje neverovatne pozitivne rezultate kod tegoba u menopauzi . Poznato je još i da je hajdučka trava sa svojim lekovitim svojstvima efikasna u zaustavljanju krvarenja. 
  • Brusnica je bogata vlaknima, antocijanima, proantocijanidinima, beta-karotenom, vitaminom C, kalijumom, kalcijumom, magnezijumom i drugim mikronutrijentima. Zahvaljujući hipurnoj kiselini, brusnica ima snažno antibakterijsko dejstvo, zbog toga je korisna za lečenje i prevenciju infekcija. Preporučuje se kao snažno antibakterijsko sredstvo protiv stafilokoka, ešerihije i protiv gljivica (kandide). E. coli izaziva 90% urinarnih infekcija. Ustanovljeno je da brusnica deluje blagotvorno na mokraćne puteve i uspešno prevenira nastanak infekcija u urinarnom traktu, na taj način sto onemogućava vezivanje bakterija za sluzokožu mokraćnih puteva. 

PRIMED 9 se uspešno koristi u prevenciji i lečenju urinarnih infekcija, za jačanje imuniteta urinarnog sistema, za očuvanje reproduktivnog zdravlja i kao pomoćno sredstvo kod bolesti reproduktivnog sistema. Sadrži antioksidanse koji pozitivno utiču na funkciju imunološkog sistema i celog organizma. Primed 9 je prirodan antibiotik koji uništava štetne bakterije i gljivice u telu. Bioflavonoidi imaju posebno antibakterijsko delovanje, isto tako lekovite biljke u kombinaciji sa brusnicom mogu sprečiti pojavu infekcije urinarnog trakta (E. Colli bakteriju).

Primed 9 brusnica