PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Kako povećati nivo hemoglobina ?

Hemoglobin (HGB) je sastojak crvenih krvnih zrnaca eritrocita. On prenosi kiseonik iz pluća u tkiva i ugljen dioksid iz tkiva nazad u pluća. Svakim udahom krv u plućima dobija kiseonik i zahvaljujući upravo hemoglobinu distribuira ga do svih tkiva i organa. Kada se oslobodi kiseonik prekopotreban za nesmetani rad ćelija, za hemoglobin se umesto njega vezuje ugljen dioksid. Ovaj ciklus se zatvara vraćanjem krvi u pluća, oslobađanjem ugljen dioksida i novim vezivanjem kiseonika. Normalna koncentracija je 110-180 g/L. Koncentracija hemoglobina je snižena kod anemija. Povećan je u stanjima hemokoncentracije organizma i kod policitemija.
Kako povećati nivo hemoglobina ?

Primed 5 feromed uspešno otklanja simptome anemije u vidu nedostatka gvožđa i hemoglobina, blagotvorno deluje na varenje želudca.
Preparat Primed 5 feromed je napravljen po proverenoj recepturi na bazi meda i lekovitog bilja koje u svom sastavu sadrži gvožđe.
Primed 5 feromed nadoknađuje nedostatak gvožđa, povećava nivo hemoglobina i stimuliše stvaranje svih krvnih loza. Zbog svog organskog sastava i kvalitetnih sastojaka ovaj preparat ima izuzetno dobru apsorpciju i iskoristljivost do 4x veću od ostalih oblika unošenja gvožđa. Ujedno sastojci ovog preparata blagotvorno deluju na sluzokožu želuca i pomažu u terapiji eradikacije bakterije Helicobacter pilory.

OVDE MOŽETE POGLEDATI UPUTSTVO ZA KORIŠĆENJE PRIMED 5 feromed PREPARATA !