PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Forum alternativne medicine je krenuo sa radom!

Pokrenut je forum o alternativnoj medicini, prirodnim načinima lečenja, prirodnim preparatima i melemima. Forum primarne medicine, gde je priroritet prevencija kod raznih oboljenja je značaj jer će se na njemu uskoro naći iskustva korisnika raznih prirodnih preparata ali i drugih načina lečenja.
zdravforum
Kada za sebe uzimate neki preparat ili melem, da bi ste se odlučili za proizvođača ili brend, važno vam je i iskustvo drugih korisnika. Reklame na televiziji su obično montirane, a korisnici preparata svoje iskustvo recituju kao pesmicu. Nemojte slepo verovati marketingu, bolje pogledajte šta kažu drugi. Nemojte se učiti na svojim greškama, kada je možete pročitati tuđa iskustva.

Da bi čitali tuđa iskustva, potrebno je da izdvojite malo vremena i da sami svoje iskustvo postavite na forum. Zašto je to bitno? Bitno je jer, ukoliko od drugih očekujete neku akciju , morate je i sami primenjivati. Nemojte biti sebični i važne informacije čuvati za sebe. Podelite informacije sa drugima, možda baš vaše iskustvo i informacija koju vi budete postavili, nekom spasi život.

Budite prisutni, pratite forum, jer će upravo na forumu biti objavljeni kuponi za određene proizvode !