PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Alergije i prirodna rešenja

Alergijske reakcijeAlergije su preterana reakcija – prirodni odbrambeni sistem organizma, koji pomaže u borbi protiv infekcije (imuni sistem). Imuni sistem normalno štiti organizam od virusa i bakterija tako što proizvodi antitela koja se bore protiv njih. U alergijskoj reakciji, imuni sistem počinje borbu protiv materija koje su obično bezopasne (kao što su prašina , polen, itd….) , kao da ove supstance pokušavaju da napadnu telo. Ova preterana reakcija može izazvati osip, svrab očiju, curenje iz nosa, disajne probleme, mučninu i proliv.

Alergijska reakcija možda neće nastati kada ste prvi put izloženi alergijskoj supstanci (alergenu). Na primer, prvi put kada vas ujede pčela, možete imati samo bol i crvenilo kao reakciju. Ako vas ponovo ujede, možda ćete imat osip ili probleme sa disanjem. Ovo je reakcija imunog sistema.

Većina ljudi će imati nekih problema sa alergijama ili alergijske reakcije u nekom trenutku u njihovim životima. Alergijske reakcije se kreću od blagih i neprijatnih do iznenadnih i opasnih po život. Većina alergijskih reakcija su blage, a kućno lečenje može da ublaži mnoge od simptoma. Alergijske reakcije su mnogo ozbiljnije kada nastane jaka alergijska reakcija (anafilaksa), tada alergije prouzrokuju druge probleme (kao što su krvarenje iz nosa, probleme sa ušima, teško disanje, kašalj i), ili tada kućno lečenje ne pomaže.

Alergije se često javljaju zajedno sa drugim bolestima, kao što su astma, bronhitis, infekcije uha, upale sinusa, i gušenje za vreme sna.

Prirodno rešenje za smanjenje alergijskih reakcija je Primed 2 diši lako prirodni preparat kod koga se postiže maksimalna apsorpcija kalcijuma u organizmu.

bronhitis