PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Feromed protiv anemije

Anemija je stanje smanjenog broja eritrocita u krvi. Javlja se kao posledica nedostatka gvožđa u našem organizmu. Eritrociti koji su u malom broju sadrže manje količine hemoglobina koji je zadužen za prenos kiseonika do ćelija. Zbog nedostatka kiseonika javljaju se simptomi anemije.

U početku su blagi a kako se anemija povećava dovodi vas u nemogućnost da obavljate čak i one najosnovnije životne aktivnosti.Javljaju se slabost malaksalost, pospanost, ubrzan rad srca, gubitak apetita, bledilo, hladni ekstremiteti, vrtoglavica.

Ako se ne leči anemija može imati dalekosežne posledice koje idu čak do potrebe za transfuzijama krvi. Neophodno je obratiti se lekaru i započeti lečenje. Primenjuju se oralni preparati gvožđa i otklanja se osnovni uzrok anemije. Oralni preparati gvožđa se u velikom broju slučajeva teško podnose i imaju neka neželjena dejstva i to su mučnina, bolovi u epigastrijumu, povraćanje, prebojenost zuba, proliv, opstipacija, tamno prebojena stolica. Ukoliko imate ove simptome treba naći prirodno rešenje za anemiju.primed5

Prirodno rešenje za anemiju mozete naći u vidu preparata PRIMED 5 FEROMED. Zavisno od težine anemije može se koristiti samostalno, bez drugih lekova i kao dodatak standardnoj terapiji anemije. Ovaj prirodni preparat se može koristiti i preventivno kao i u toku trudnoce što ukazuje na njegov potpuno prirodan sastav.Ovaj prirodni preparat u svojoj osnovi sadrži med i dodate lekovite trave koje potiču sa ekološki čistih i nezagađenih predela naše zemlje. Kopriva kao izvor gvožđa u ovom prirodnom preparatu blagodetno utiče na poboljšane krvne slike. Zbog svog organskog sastava i kvalitetnih sastojaka prirodni preparat FEROMED ima neverovatno dobru apsorpciju koja je 4 puta veća u odnosu na druge preparate. Nema neželjenih efekata ni ogranicenja koja se tiču dužine upotrebe ovog prirodnog preparata. Ograničenja u upotrebi ovog prirodnog preparata bi bila jedino alergija na med ,pčelinje proizvode ili lekovite biljke koje su u njegovom sastavu. Takođe treba biti oprezan pri njegovoj primeni kod dece mlađe od tri godine.

Pozitivna dejstva PRIMED 5 FEROMED preparata su višestruka:

-poboljšava krvnu sliku jer povećava nivo gvožđa i hemoglobina u krvi.Na taj način otklanja simptome anemije.

-ovaj pripodni preparat blagotvorno utiče na bolesti želuca, smanjuje lučenje kiseline, regenerise sluzokožu i pomoćno je sredstvo u eliminisanju Helicobacter pylori.

-podiže imunitet i pročišćava krvne sudove.

Ovaj prirodni preparat  je prijatnog, slatkastog ukusa zbog čega je i pogodan za primenu kod dece.Uzima se po jedna kafena kašičica,ujutru na prazan stomak, pola sata pre dorucka ili dva sata nakon njega. Poželjno je desetak minuta nakon uzimanja uzeti neki oblik vitamina C npr. limunadu radi bolje iskoristljivosti gvožđa.