PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Da li je zviždanje u plućima ili otežano kretanje dovoljan razlog?

Da li je zviždanje u plućima ili otežano kretanje dovoljan razlog da stanete, zamislite se i zabrinete za svoje zdravlje. Mali kapacitet pluća uzrokovan dugogodišnjim pušenjem ili boravkom u nezdravom okruženju vam onemogućava normalno funkcionisanje. Smanjen kapacitet pluća ima za posledicu smanjen unos kiseonika i otežanu apsorpciju kiseonika u organizmu. Svi znamo da nam je kiseonik osnovno pokretačko gorivo, a samim tim i element bez kojeg nema života. Onda, nije ni čudo, kada naš organizam počne da nas izdaje jer umesto predviđene količine kiseonika dobije samo mali deo. Kako bi išao vaš automobil da mu smanjite protok goriva i da pokušate da mu na 100 km uspete 3l umesto 7l ?
OlgaPrimed2
Nedostatak kiseonika u organizmu se upravo desio Olgici iz Loznice. Pre dve godine ona je po prvi put osetila tegobe. Nije mogla da udahne vazduh, pa tako nije imala ni snage da se popne uz stepenice do svog stana koji se nalazi na prvom spratu zgrade u kojoj živi, u blizini centra Loznice. Nekoliko decenija rada u Lozničkom tekstilnom kombinatu i preko 20 godina pušačkog iskustva učinilo je svoje.

Javila se doktoru pulmologu i poslali su je na spirometriju. Njeni rezultati su u prilogu. Krenula je sa standardnom terapijom koju inače pulmolozi prepisuju, a onda je na TV-u videla reklamu za PRIMED 2 ! Posle prve teglice je osetila poboljšanje i njeno stanje se značajno poboljšalo, ali je ubrzo shvatila da tek višemesečnim korišćenjem može obezbediti sebi ozbiljan oporavak.

Njeno iskustvo možete pogledati i u video snimku. Nemontirani materijal koji se nalazi u prilogu.


iskustvo Olga