PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Čir na želucu i prirodno rešenje

boy holding hands on his stomach over white background, pain
Ulcus pepticum ventriculi et duodeni vrlo je često oboljenje, tzv. „ čir želuca i dvanaestopalačnog creva“. Ulkus želuca predstavlja ulceraciju, gubitak dela sluzokože želuca kružnog oblika i različite veličine. Danas se sve više smatra da je glavni uzročnik ulkusa bakterijska infekcija Helicobacter pylori koja se prenosi putem hrane , vode, direktnim kontaktom (ljubljenjem), prljavim rukama… Svaka infekcija ovom bakterijom ne razvija nastanak čira već su potrebni i predisponirajući faktori koji povećavaju lučenje hlorovodonične kiseline, kao što su stalno uzimanje nesteroidnih antiinflamatornih lekova (acetilsalicilna kiselina, iboprufen, diklofenak…), pušenje, unos većih količina alkohola, kofeina, prezačinjena hrana, stres i genetska predispozicija.
cir-zeludac
Najčešći simptom je bol koji je uglavnom ravnomeran i tup koji se javlja i nestaje u razmacima od nekoliko dana. Kod čira na dvanaestopalačnom crevu bol se javlja par sati nakon jela i noću na prazan želudac, a kod čira na želucu se bol pojačava prilikom uzimanja hrane. Dolazi do nadutosti, podrigivanja, mučnine, povraćanja, gubitka telesne mase i odvratnosti prema hrani, a kao veoma česta komplikacija javlja se krvarenje kada stolica postaje crna kao katran (melena).
U terapiji ulkusa se koriste lekovi koji oblažu sluzokožu želuca, smanjuju izlučivanje kiseline, a ukoliko je uzročnik bakterija, koriste se i antibiotici. Osim klasično propisane terapije u vidu H2 antagonista (famotidin, ranitidin…) i inhibitora protonske pumpe (omeprazol, pantoprazol…), potrebno je izbegavati iritantne faktore, a po iskustvima korisnika i po istraživanjima već obolelih, izuzetno efikasni kako u prevenciji kod predisponiranih i onih koji imaju gastritis, tako i u samoj terapiji, pokazali su se PRIMED preparati i to kombinacija Primed 5 preparata i Primed 13 Forte preparata.

Primed 5 na bazi meda i lekovitog bilja u svom sastavu ima trojako dejstvo. Smanjuje izlučivanje kiseline, obnavlja sluzokožu želuca i ujedno pomaže u terapiji i eradikaciji Helicobacter pylori. Ujedno, pomaže u varenju i poboljšava krvnu sliku jer sadrži prirodne sastojke sa gvožđem. Zbog svog organskog sastava i kvalitetnih sastojaka ovaj preparat ima izuzetno dobru apsorpciju. U odnosu na kapsule i tablete procenat iskorišćavanja aktivnih sastojaka je i do 4 puta veći, pa su i rezultati mnogo brže uočljivi. Kako u svom sastavu ne sadrži emulgatore, konzervanse niti bilo koje druge veštačke sastojke, nema mogućnosti pojave kontraindikacija niti neželjenih efekata.
Dakle, Primed 5 pomaže tako što umiruje proces, podstiče regeneraciju, pomaže u izlečenju infekcije, a PRIMED 13 Forte je jak imunostimulator koji sem što pomaže u jačanju opšteg stanja organizma potpomaže regeneraciju i vrši detoksikaciju u organizmu i na taj način popravlja stanje obolelog.
Ova dva preparata PRIMED 5 + PRIMED 13 forte mogu slobodno da se kombinuju sa već postojećom terapijom, a iskustva korisnika i ozdravljenje obolelih u što kraćem roku, umnogome govore o efikasnosti i uspešnosti ova dva preparata koja u sadejstvu u potpunosti vaš digestivni trakt i organizam podižu na noge!

Poruči online !http://www.honey-medicine.com/kupi/primed-5-feromed-9