PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Biljna apoteka

PRIMED biljna apoteka je radnja koju svi trebamo da posetimo bar jednom u dve sedmice. Biljna apoteka u Vojvode Stepe u svom asortimanu ima: dijetetske suplemente, meleme, čajeve, čajne mešavine, kozmetiku, eterična i etarska ulja, ulja za masažu, sapune, opremu za masažu (prenosive i fiksne krevete za masažu).

primed biljna apoteka

U PRIMED biljnoj apoteci možete besplatno da se konsultujete sa našim nutricionistima i doktorima koji su osim konvencionalne potkrepljeni i sa tradicionalnom, narodnom medicinom. Po broju različitih čajeva, melema, prirodne i organske kozmetike kao i po raznovrsnom asortimanu dijetetskih suplemenata PRIMED biljna apoteka je jedinstvena u Beogradu ali i u regionu.

PRIMED BILJNA APOTEKA nudi dijetetske suplemente u kapsulama ali i u prahu, mešavine sa medom kao i pčelinje proizvode koji se drže u zamrzivaču poput matične mleči, polena i perge. Najkvalitetniji med iz svih krajeva Srbije se nalazi u rafovima PRIMED biljne apoteke. Ako ste nas već posetili, sigurno ste primetili da su medovi u teglama koji se nalaze na policama pretežno stegnuti, odnosno kristalisani, što je dokaz kvaliteta samog meda ali i našeg procesa proizvodnje.

PRIMED BILJNA APOTEKA ceni svoje stalne korisnike proizvoda i usluga na taj način što im omogućava 10% popusta na ceo asortiman uz karticu lojalnosti.

PRIMED BILJNA APOTEKA s vremena na vreme organizuje nagradne igre i humanitarne akcije, gde za cilj ima da podeli PRIMED prozvode onima kojima su ovi proizvodi najpotrebniji a pritom nemaju sredstava da ga priušte.

“Svesni smo vremena u kome živimo i vrlo teške finansijske pa smo zato dali prioritet društvenoj odgovornosti” navode zaposleni u PRIMED biljnoj apoteci.

Konsultacije i informacije o proizvodima iz našeg asortimana možete dobiti i pozivom na 011/7151265 ! Ukoliko niste u mogućnosti da dođete do PRIMED biljne apoteke, proizvode Vam možemo poslati i na adresu.