PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Astma neutralisana prirodnim putem

Olakšano disanje i eliminisan kašalj

Penzionerka Jelena Garić uspela je da suzbije neprijatne simptome astme upotrebom Primeda 2 dijetetskog suplementa.

 

Jelena Garić, penzionerka iz Zemuna, mogla je da se pohvali dobrim zdravljem i do pre nekoliko godina nije ni slutila da će oboleti od astme.

iskustvo-korisnika-jg

Nikad nije imala posebno teške simptome, ali su joj se pre oko godinu i po dana javile prve ozbiljnije tegobe u vidu otežanog disanja. „Osetila sam šuštanje u grudima i pojavio mi se suvi kašalj. Otišla sam kod pulmologa i on mi je prepisao aminofilin tablete. Očekivala sam da će mi taj lek doneti olakšanje i izlečiti bronhitis. Koristila sam ga pola godine, ali mi nije pomogao. Čak naprotiv – osetila sam da mi se stanje pogoršava“, priča ova penzionerka.

Kad ne pomaže zvanična terapija!

Nakon tih šest meseci ponovo je posetila pulmologa, koji ju je uputio na snimanje pluća i spirometriju. Pošto je analizirao rezultate tih pregleda, ustanovio je da Jelena boluje od astme u početnom stadijumu. „Pulmolog mi je prepisao novu terapiju – symbicort 160. Očekivala sam da će mi taj lek vratiti zdravlje i olakšati disanje, ali mi ni on nije pomogao. Da zlo bude veće, njegovom upotrebom dodatno mi se pogoršalo zdravstveno stanje. Naime, zbog problema sa štitnom žlezdom i korišćenja navedenog leka, počele su da mi se stvaraju naslage u grlu“, seća se Jelena.

„Mala“ pomoć iz prirode

Očekujući da terapija počne da deluje, Jelena je tražila i neka pomoćna sredstva koja bi joj ublažila tegobe, a pre svega omogućila normalno disanje.

„Za Primed sam saznala iz reklame. Odmah sam pozvala taj broj telefona i pitala o kakvom je preparatu reč, kako on deluje i može li da mi pomogne. Preporučili su mi Primed 2 i odmah sam počela da ga koristim. Redovno ga upotrebljavam već četiri meseca i stanje mi se poboljšalo. Lakše dišem, više ne kašljem, nemam šuštanje u grudima, a i naslage u grlu postepeno su nestale“, ističe ova penzionerka.

Da se Jelenino zdravlje poboljšalo, potvrđuju i najnoviji pulmološki nalazi. „Pre mesec dana bila sam kod pulmologa, koji me je ponovo uputio na snimanje pluća i spirometriju. Na osnovu tih nalaza ustanovio je da mi se stanje poboljšalo, budući da su rezultati sada mnogo bolji“, zaključila je svoju priču Garićeva.

Rezultati Jelene Garić su papirološki dokaz o njenom stanju.

Izvestaj za Jelenu Garic

Primed 2 diši lako

PRIMED 2Prirodni preparat Primed 2 napravljen je po proverenoj recepturi, na bazi kvalitetnog lipovog meda i kalcijuma prirodnog porekla. Ne sadrži veštačke boje, konzervanse ni druge aditive. Primed 2 mogu koristiti osobe koje imaju astmu, bronhitis, alergijski rinitis, sinuzitis, hroničnu opstruktivnu bolest pluća (HOBP), pušački kašalj…

Aktivni sastojci preparata pomažu razgradnju i iskašljavanje gustog sekreta, olakšavajući protok vazduha u disajnim putevima. Smanjuju osetljivost disajnih organa na alergene iz vazduha i deluju na opuštanje disajnih puteva, čime ublažavaju i proređuju astmatične napade.

Primed 2 stimuliše rad i regeneraciju oštećenih disajnih puteva i pomaže u tretmanu virusnih i bakterijskih infekcija respiratornih puteva, a njegovi hranljivi sastojci blagotvorno deluju na jačanje odbrambenih snaga organizma.

Prirodan sastav čini ovaj preparat pogodnim za svakodnevnu upotrebu u dužem periodu bez propratnih neželjenih efekata.

Neki od mnogobrojnih korisnika koji su uspeli da pobede probleme disajnih puteva pomoću Primed 2 prirodnog preparata: