PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

VENEKS mi daje sigurnost i lakoću u nogama!

„Moje ime je Stevan Popeskov i imam 64 godina. Problem sa proširenim venama kod mene nije nasledan, već je posao kojim se bavim u velikoj meri doprineo njihovom nastajanju. Radim u građevinskoj firmi i na poslu sam često izložen visokim temperaturama. Posao koji radim je uglavnom sedeći, ali i neretko postoji potreba za kretanjem i stajanjem, dnevno na poslu ponekad napravim i po 6000 koraka. Shodno uslovima na poslu, na udaru su najviše bile moje noge, tako da su počele da mi se javljaju proširene vene. Vremenom su me sve više mučile. Imao sam bolove i napetost u potkolenicama, nelagodnost, tromost u nogama, kao da sam imao upalu mišića. Noge su me bolele čak i kad ležim.

Koristio sam mnoge preparate za vene koji su imali manje ili više sličan sastav. Ne kažem da nisu imali nikakvo dejstvo, ali nisam imao nijedno slično iskustvo kao sa VENEKSOM. VENEKS mi je preporučio prijatelj koji radi u apoteci, jer su mu već drugi korisnici hvalili preparat.

VENEKS koristim sada redovno. Čim osetim potrebu, više puta na dan. Obavezno ga uveče namažem pred spavanje i onda tokom cele noći imam, lep, prijatan, prirodan osećaj u nogama, bez tegoba. Obzirom da često radim treću smenu, lakše je podnesem jer nemam tako veliki problem sa nogama. VENEKS mi u toj meri pomaže da više i ne razmišljam o bolovima.

VENEKS mi je u potpunosti opustio mišiće, nemam više tegoba koje sam imao i mnogo mi je olakšao rad. Noge mi više nisu problem jer redovnom upotrebom VENEKSA mnogo lakše završavam sve dnevne obaveze.  I van posla sam aktivan, bavim se poljoprivredom i zbog toga sam zahvalan VENEKSU. Osećam se kao da imam 50, a ne 65 godina!“

VENEKS Gel za vene poboljšava perifernu mikrocirkulaciju, ublažava tegobe kod pojave proširenih vena, sprečava pucanje kapilara, doprinosi eliminaciji osećaja teških, otečenih i umornih nogu, neguje, hidratizuje i regeneriše kožu!

BEZ KORTIKOSTEROIDA, VEŠTAČKIH BOJA, VEŠTAČKIH MIRISA I PARABENA.