PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Prirodno rešenje za kondilome

kondilomiPolne bradavice ili kondilomi su jedna od najčešćih seksualno prenosivih infekcija kod ljudi. Uzročnik infekcije je humani papiloma virus (HPV). Postoji veliki broj tipova virusa, od kojih neki izazivaju obične bradavice na koži tela, dok su drugi povezani sa pojavom bradavica na intimnim regijama. Polne bradavice su najčešće izazvane HPV tipovima 6 i 11.

Kondilomi su mekane izrasline na koži, javljaju se uglavnom u grupama od 3-4, mada postoji velika razlika u ispoljavanju od osobe do osobe. Nekada mogu biti jedva primetni, posebno ako se nalaze unutar vagine, pa jedini simptom koji daju je neugodnost u toku seksualnog odnosa. Krvarenje može da se javi kod većih kondiloma, ukoliko se povrede, na primer u toku depilacije.

Postoji nekoliko metoda za uklanjanje kondiloma, kao što su krioterapija (terapija “smrzavanjem”) ili nanošenje hemijskih sredstava kao što je podofilin. Ove metode su efikasne, ali s obzirom na to da kada HPV jednom dospe u organizam, uglavnom tu i ostaje, povremeno izazivajući pojavu tipičnih manifestacija na koži.

PRIMED Vam nudi prirodno rešenje i pomoć u borbi protiv kondiloma. PAPILOMA krema je prirodan melem, na bazi odabranog lekovitog bilja, koja na bezbolan način dovodi do uklanjanja kondiloma. Potpuno je bezbedna za upotrebu i na koži i sluzokoži intimnih delova tela, a mogu je koristiti i muškarci i žene. Ne izaziva iritaciju i oštećenje kože ni kada se nanese na zdravu kožu u okolini kondiloma. Preporučuje se svakodnevno nanošenje kreme u trajanju od minimun mesec dana, a po potrebi može se nanositi duže, bez pojave neželjenih reakcija. Za promene unutar vagine ili na grliću materice, preporučuje se upotreba PAPILOMA vaginaleta.

Dobar imunološki odgovor je neophodan za uspešan tretman kondiloma. U tu svrhu, mi Vam preporučujemo preparat PRIMED 13 FORTE.

PRIMED 13 FORTE je prirodan preparat na bazi meda i odabranih medicinskih gljiva Reishi, Kordiceps i Shitake, uz dodatak jezgra koštice kajsije. Poboljšava imunitet i pomaže u borbi protiv različitih virusa, bakterija i gljivica. Preporučuje se upotreba 1-2 x u toku dana po 1 kafene kašičice preparata, uporedo sa primenom PAPILOMA kreme, za efikasnije i brže uklanjanje bradavica.

SPECIJALNA PONUDA: Kupovinom PAPILOMA preparata, PRIMED 13 Forte možete kupiti sa 50% popusta u svim PRIMED maloprodajnim objektima.