PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Prirodnim putem do zdravlja bez cigareta i prebrodite pušački kašalj

Svi danas već znamo: mitovi o pušenju su srušeni. Pušenje nije ni zavodljivo, ni opuštajuće. Ono je samo štetno.

Ako ste odlučili da prestanete sa ovom nezdravom navikom, onda vam čestitamo na odluci. Početak je uvek najteži. Evo nekih saveta o štetnostima pušenja i o tome kako da se izborite sa iskušenjima i istrajete u toj borbi sa apstinencijom i pušačkim kašljem.

Duvanskim dimom koji udišemo usled dejstva  nikotina, alkaloida, katrana i mnogih drugih štetnih sastojaka utičemo negativno na naše zdravlje i to  najpre na naša pluća koja posle određenog vremena izgledaju baš kao na slici, potom na naš kardiovaskularni sistem kao veliki etiološki faktor u nastajanju infarkta miokarda . Dalje negativno delujemo na reproduktivni sistem, kao ozbiljan faktor steriliteta je upravo duvanski dim a takođe veliki negativni uticaj ima na centralni nervni sistem i na propadanje intelektualnih sposobnosti  ali i na jos drugih sistema i organa.

Pored jake volje u prevazilazenju apstinencijalne krize veliki problem stvara pušački kašalj, ”čišćenje”  pluća i vapaj za vazduhom. Probleme od strane vašeg respiratornog sistema lako mozete rešiti i vaša pluća dovedite u najbolju moguću formu, bez kašlja, bez disajnih tegoba i punim plućima krenite napred!

Razmišljajte pozitivno!

Svaki dan bez cigareta posmatrajte kao svoj lični uspeh. Stalno se iznova inspirišite i motivišite, podsećajući se razloga zbog kojih želite da prestanete. Uvidećete da je vaša trenutna želja da se vratite na staro manja od razloga zbog kojih to nećete učiniti, i da ste dovoljno jaki da napravite veliku pozitivnu promenu u svom životu.

Primed 2 diši lako uspešno otklanja simptome astme, bronhitisa, alergijskog rinitisa, sinusitisa i pušačkog kašlja

  • podstiče izbacivanje šlajma
  • ublažava gušenje
  • pomaže kod kašlja
  • regeneriše oštećene bronhije
  • Preparat Primed 2 napravljen je po proverenoj recepturi, na bazi kristalisanog lipovog meda i kalcijuma. Sadrži mnoštvo korisnih materija koje stimulišu rad disajnih organa i poseduje svojstva antiseptika, te uspešno sanira respiratorne infekcij