PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

PRIMED Humanitarna akcija

Teška situacija nastala zbog lošeg materijalnog stanja koja je nastala usled finansijske krize sada se pogoršava za građane Kraljeva koji pored sve muke trebaju da se izbore i sa posledicama zemljotresa. Da bi privreda Kraljeva mogla da se oporavi potrebno je angažovanje pre svega zdravog i radno sposobnog stanovništva. Za zdravu privredu potrebni su i zdravi ljudi. Kompanija Cortex Labs humaniternom akcijom koju su podržali i kurirska služba Daily Express kao i izdavačka kuća Color Press Grupa sa časopisom TOP ZDRAVLJE pomaže direktno u rešavanju zdravstvenih problema onim građanima Kraljeva kojima je naša pomoć zaista i potrebna.

Poslate su i prve pošiljke u Kraljevo sa PRIMED proizvodima.

Postovani!
Javljam se iz Kraljeva. Zovem se Vesovic Ljubisa 1969 godiste iz Kraljeva , bolujem od čira na želucu.Od kiseline želuca mi je oštećen i jednjak. Čir mi je pukao, krvario sam pa sam bio u bolnici u periodu (posle zemljotresa) od 05.11.do 11.11.2010 god. Primio sam 2 boce krvi i krvnu plazmu.
18.11.2010 uradio sam analizu krvi pa su mi rezultati sledeci: Eritrociti:3,80; Hemoglobin 115; Fe 5,7; Trombociti 99.
Pa Vas molim pošto sam u teškoj materijalnoj situaciji samo je supruga zaposlena a imamo i maloletno dete da mi izađete u susret i pošaljete Vaš preparat Primed 5 (za koji sam čuo da je efikasan)!