PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

PRIMED 1 Apicomplex

pčelinji proizvodiPRIMED 1 Apicomplex je prirodan preparat, na bazi meda, polena, propolisa, matičnog mleča i perge. Ne sadrži veštačke boje, konzervanse i druge aditive.

PRIMED 1 Apicomplex se preporučuje kao pomoćno sredstvo kod:

  • oslabljenog imuniteta
  • hroničnog umora i slabosti organizma (rekonvalescenti)
  • povećanih energetskih potreba (deca, adolescenti i sportisti)
  • bolesti prostate
  • poremećaja kardiovaskularnog sistema

PRIMED 1 Apicomplex predstavlja najkompleksniji PRIMED preparat kada su u pitanju pčelinji proizvodi. Optimalan odnos polena, propolisa, matičnog mleča i perge u kombinaciji sa medom visokog kvaliteta, obezbeđuje organizmu čoveka veliki broj hranljivih materija koje su potrebne za pravilno funkcionisanje imunološkog, i drugih sistema i organa.

Perga, nastala fermentacijom polena i nektara, posebno je bogata vitaminima, mineralima, aminokiselinama, masnim i organskim kiselinama, i doprinosi ukupnom kvalitativnom sastavu preparata.

PRIMED 1 Apicomplex poseduje antivirusna, antibakterijska i antigljivična svojstva. Pomaže u prevenciji i u tretmanu infekcija izazvanih različitim patogenim mikroorganizmima. U periodu nakon preležane bolesti (rekonvalescencija) doprinosi bržem oporavku i vraćanju vitalnosti i energije organizmu.

Bogat nutritivni sadržaj posebno blagotvorno deluje u periodu rasta i razvoja (deca, adolescenti). Takođe, mogu ga koristiti i aktivni sportisti, kao odličan izvor energetski i nutritivno važnih sastojaka.

PRIMED 1 Apicomplex povoljno deluje na ublažavanje tegoba kod bolesti prostate, kao što je benigno uvećanje prostate i akutno i hronično zapaljenje ove žlezde.

Kod osoba sa povišenim vrednostima holesterola i triglicerida u krvi i izraženom arteriosklerozom, preporučuje se uporedna primena preparata PRIMED 8 Feropolis, za bolje regulisanje kardiovaskularnih poremećaja, uz odgovarajući higijensko-dijetetski režim.