PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Preporučujem HEMOREKS!

mde

Tačno pre 4 godine dobila sam dijagnozu da imam analnu fisuru. Za to vreme probala sam razne kreme koje su pomalo ublažavale bol ali nisu pomagale.

Onda sam videla na reklami HEMOREKS i bila skeptična, ali rešila da probam i to.

Prvi put kad sam namazala, bukvalno već posle pola sata nestalo je peckanje, svrab i bol. Nastavila sam redovno 2x dnevno da koristim. 4 meseca sam ga koristila i to je uspelo da zaleči i otkloni bol.

Primetila sam da je i ishrana uticala na simptome, pa sam i to korigovala.

3 meseca posle toga nisam imala potrebu da ga koristim ali ga i dalje čuvam u svojoj kućnoj apoteci ako slučajno zatreba.

Povremeno sam koristila i PRIMED 14, kad dozvolim sebi da jedem hranu koju ne bih smela a koja mi je pogoršavala simptome.

Od srca preporučujem svima koji imaju isti problem kao i ja. Probajte HEMOREKS, budite uporni, jer upornost se isplati a HEMOREKS pomaže.

Vesna Smiljanić,
Sakule

NE ČEKAJTE, POBEDITE HEMOROIDE ODMAH!

HEMOREKS melem protiv hemoroida je prirodan proizvod, izrađen na bazi visokokvalitetnih biljnih ulja, biljnih ekstrakata i pomoćnih supstanci.

HEMOREKS Melem protiv hemoroida sprečava svrab, smanjuje osećaj bola i nelagodnosti, smiruje upalni proces, regeneriše oštećeno tkivo i sprečava ponovnu pojavu simptoma upale!

SADRŽI 10 SNAŽNIH PRIRODNIH SASTOJAKA ZA NAJSNAŽNIJE DEJSTVO DO SADA!