PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Posle samo četiri dana nanošenja, rane su jednostavno nestale i nisu se više pojavljivale!

Pre tri godine su počeli problemi sa pucanjem kože na prstima šake. Na desnoj šaci, palac, kažiprst i srednji prst, dolazilo je do pucanja kože, kao da je presečena žiletom. Bilo je dosta bolno tokom celog dana i noći, kao otvorena rana, samo što nije krvarilo. Na levoj šaci se dešavalo povremeno, dok je na desnoj stalno bilo prisutno.

Najizraženije je bilo u toku zimskog perioda, pa sam mislio da je to samo uticaj hladnog vazduha. Međutim, i kad sam nosio rukavice i pretežno boravio u toplom, video sam da nema neke razlike.

Pošto sam pomislio da uticaj imaju i sredstva za održavanje higijene, trudio sam se da promenim više različitih proizvođača čvrstih i tečnih sapuna i gelova za kupanje. Ali, ni to nije pokazalo nikakve rezultate. Opet je koža pucala, bolela i pekla.

Otišao sam kod dermatologa u bolnicu, samo na osnovu pregleda mi je preporučio tri kreme da koristim, od kojih je svaka bila prilično skupa. Koristio sam 15 dana, kako je bilo rečeno i otišao na kontrolu. Međutim, nikakvog poboljšanja nije bilo.

To je sve trajalo nekoliko meseci pre nego što sam naišao na PRIMEDERMU.

Video sam na TV reklamu za PRIMEDERMA proizvode i uzeo broj. Devojka koja se javila rekla je da imaju dve kreme, jedna zelena, PRIMEDERMA-E i jedna plava, PRIMEDERMA-N. Poručio sam ih i počeo da koristim.

Posle samo četiri dana nanošenja, rane su jednostavno nestale i nisu se više pojavljivale! Tako da, sad ima već više od 2 godine kako nema pucanja kože i pojavljivanja rana na prstima.

Krivo mi je što uzrok pucanja kože nije otkriven, ali mi je najvažnije da je moj problem rešen, pomoću PRIMEDERMA-E i N kreme.

Preporučio bih PRIMEDERMU svima.

Stevan Ivanić

Loznica

PRIMEDERMA-E je prirodan, visokokvalitetan proizvod, izrađen na bazi biljnih ulja, biljnih ekstrakata i pčelinjeg voska. Formula ispoljava veoma dobre rezultate u tretmanu aktivnih ekcematoznih promena na koži, kod dece i odraslih.

 

PORUČITE PRIMEDERMA ATOPIK PAKET OVDE!

PRIMEDERMA-N je prirodan, visokokvalitetan proizvod, izrađen na bazi biljnih ulja, biljnih ekstrakata, meda i vitaminskog kompleksa. Formula ispoljava veoma dobre rezultate u nezi kože sklone ekcemima i drugim formama dermatitisa, kod dece i odraslih.