PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Ništa mi nije pomoglo kod hroničnog bronhitisa dok nisam probao ovo!

Alergijski kašalj narušava kvalitet života. Alergijski kašalj i otežano disanje predstavljaju prepreku za obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Oni su samo neki od tegoba koje izazivaju astma, bronhitis, alergijski rinitis, sinusitis i pušački kašalj.

Za odrasle i za decu

Da se moguće komplikacije ovih bolesti ne bi dalje razvijale i u većoj meri ometale svakodnevno funkcionisanje, veoma je važno odabrati pravi preparat za lečenje. Upotreba Primeda 2 dokazano sprečava moguće komplikacije ovih bolesti i uklanja njihove simptome kako kod odraslih, tako i kod dece.

Priroda u službi zdravlja

Primed 2 je napravljen na bazi kvalitetnog lipovog meda i kalcijuma prirodnog porekla. Potpuno prirodan sastav ovog preparata čini ga pogodnim za svakodnevnu upotrebu u dužem vremenskom periodu bez neželjenih efekata.

Bolje gram preventive, nego kilogram lekova

Aktivni sastojci koje u sebi sadrži Primed 2 se brzo apsorbuju u organizmu i izazivaju širenje disajnih puteva omogućavajući tako lakše iskašljavanje gustog bronhijalnog sekreta. Ovaj preparat ne samo da smanjuje simptome gušenja i alergijskog kašlja, već i poboljšava imunitet i smanjuje osetljivost sluzokože disajnih puteva na alergene iz vazduha.

Iskustvo korisnika – potvrda kvaliteta

Korisnik ovog preparata Tibor Gibanica iz Rumunije je od ranog detinjstva imao problem sa hroničnim bronhitisom. Problemi sa disanjem bili su mu velika smetnja na treninzima. Koristio sam sve što se moglo naći na tržištu, a jedini preparat koji mi je dao rezultate nakon kratkog vremena je Primed 2 – navodi Tibor Gibanica. On dodaje da je već posle tri nedelje upotrebe ovog preparata bolje trenirao jer je imao više snage i energije.