PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Massage bar, novo u Beogradu

U skladu sa primarnom medicinom i preventivnim delovanje na zdravlje spadaju i različite veštine masaža.Centar za masiranje se otvorio u samom centru Beograda i to u Kneginje Ljubice br. 26.
masiranje
Preporucujemo da isprobate sledece vrste masaza:

Havajska masaža lomi lomi
Praktikovanje lomi lomi nui masaže apsolutno vrši relaksaciju čitavog tela, ali i duha. Ova masaža oslobodiće vas svakodnevnog nagomilanog stresa. Više o ovoj masazi možete pogledati na sledećem linku.

SHIATSU
SHIATSU – Terapija pritiskanja prstima – može dati nove duševne i psihičke snage svakom coveku nezavisno od njegovog uzrasta, profesije i načina rada. Zahvaljujući metodi SHIATSU svako može dostići to o čemu nikada nije ni maštao. SHIATSU može Vas spasti od nazeba, bolesti želuca, dijabetesa, čak i od raka. “Pritiskanjem prstima na odredjene tačke tela aktiviraju se izvori života”

masaza
TERAPEUTSKA MASAŽA
TERAPEUTSKA MASAŽA predstavlja spoj nekoliko različitih manualnih tehnika masaže, dodatno obogaćena mešavinom esencijalnih ulja koja znatno redukuju bol i uspešno otklanjaju nakupljenu napetost. Pospešuje se mikrocirkulacija i opuštanje mišića leđa i vrata,otklanja se stres i snažno deluje na opuštanje svih blokada u telu. Savršen izbor nakon napornog radnog dana ili nakon nekog vrlo stresnog događaja.

ANTICELULIT MASAŽA
ANTI-CELULIT MASAŽA je najprirodniji način da se telo oslobodi toksina nagomilanih na masnim ćelijama. U zavisnosti od tipa celulita sprovode se različite tehnike masaža, od klasične anti-celulit masaže do limfne drenaže sa pakovanjem tela. Osim što otklanja celulit, anti-celulit masaža blagotvorno deluje i na poboljšanje cirkulacije kao i na zatezanje kože.

MASAŽA STOPALA
MASAŽA STOPALA na našim stopalima nalaze se zone koje odgovaraju svim oganima i žlezdama u našem organizmu, kao i preko 70 000 nervnih završetaka. Stimulacijom određenih tačaka na stopalima mogu se otkloniti različite tegobe, odnosno blokade koje sprečavaju normalno funkcionisanje našeg organizma. Ova masaža opušta, osvežava organizam i daje osećaj lakoće nogu. Učinak je isti kao kod masaže celog tela, zato se može raditi kao posebna masaža, ali i u sklopu neke druge masaže.

ANTISTRES MASAŽA
ANTISTRES MASAŽA predstavlja kombinaciju terapeutske i relax masaze. Pored toga sto pomaze opustanju od stresa, ova se masaza koristi za uspostavljanje ravnoteze, ali i za uklanjanje napetosti i bolnih stanja. Za ovu masazu koriste se posebna anti-stres ulja koja imaju efekat aromaterapije, jer putem cula mirisa uticu na centalni nervni sistem, u smislu opustanja i relaksacije.

MASAŽA TOPLOM COKOLADOM
MASAŽA TOPLOM COKOLADOM je antistres masaza koja ce svakom pomoci da se oslobodi stresa koji je neprijatelj broj jedan nase svakodnevnice. Za razliku od ostalih masaza, tokom ove masaze, citavo telo se masira odjednom, a cokolada se pretvara u ulje veoma prijatnog mirisa koje vam izvanredno hrani kozu.

KRALJEVSKA MASAŽA
KRALJEVSKA MASAŽA je masaža sa dva terapeuta u isto vreme, koji svojim pokretima ruku na vama primenjuju više modela masaže (šijacu, relaks, anticelulit itd). Dovedite vaše telo do vrhunske harmonije pomoću sudaranja energije dva terapeuta. U ovoj masaži jedan terapeut kreira pokrete dok ga drugi terapeut slepo prati (to se inače zove ples ruku). Cilj je da istovremeno i leva i desna strana tela doživi balans protoka limfe.
masaze

Pored gore navedenih masaža, možete sesti u bar i popiti neki zdrav napitak, čaj i obavezno ako ga sladite, sladite ga sa PRIMED medovima.

masazabar