PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Kako pročistiti krv od visokog nivoa holesterola i triglicerida?

Visok holesterol i trigliceridi stvaraju problem mnogim ljudima i stvaraju rizik za mnoge kardiovaskularne probleme.  U terapiji se uključuju statini i dijetetski režim ishrane ali se malo toga radi na prevenciji a i ova terapija ne daje efikasne rezultate kod svih pacijenata.

Poslednja istraživanja u saradnji sa pacijentima pokazalo se da pored osnovne terapije kod onih koji su u terapiji uzimali i PRIMED 8 feropolis rezultai su bili efikasniji i pacijenti su se mnogo bolje osećali.

Šta je Primed 8 feropolis?

PRIMED 8 FEROPOLIS je tinktura na bazi propolisa i lekovitog bilja obogaćena gvoždjem. Deluje blagotvorno na probleme sa kardiovaskularnim sistemom  pročišćavajući krv i krvne sudove. Primed 8 efikasno pročišćava krv i krvne sudove. Propolis i kopriva omogućavaju postepeno topljenje plaka sa zidova krvnih sudova i na taj način omogućavaju bolju cirkulaciju kako u glavnim venama i arterijama tako i u perifernim krvnim sudovima. Ujedno ovaj preparat jača krvnu sliku sem što pročišćava od holesterola i triglicerida.

Primed 8 feropolis je odličan u prevenciji kod predisponiranih osoba ili onih koji su već imali ove probleme pa su ih terapijom normalizovali.

Iskustvo pacijentkinje

Marijana S. iz Čačka,rođena 1948.god. već par godina ima problema sa visokim krvnim pritiskom i sa oscilacijama triglicerida i holesterola. Koristila je i statine i redukovala ishranu ali nivo holesterola je i dalje varirao od 7 do 8. To je bilo mnogo manje od prvobitnih 11 ali je Marijana tragajući i za nekim rešenjem iz prirode naišla na Primed 8. Nakon dva meseca korišćenja uz osnovnu terapiju na poslednjoj kontroli je nivo holesterola bio 6,9 u odnosu na prethodnih 8,1 Marijana je izuzetno zadovoljna i nastavlja da koristi Primed 8 feropolis jer kako navodi i nivo hemoglobina se popravio pored smanjenja holesterola.