PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Cimetom protiv virusnih infekcija.

Jedno od prirodnih rešenja za viruse je cimet – antimikrobni začin, koji ima moć da zaustavi rast i razmnožavanje bakterija, virusa i gljivica. Studije pokazuju da je u tome često efikasniji od većine lekova.
Sezona virusa je u jeku, pa je važno da ojačate imunitet kako ne biste zimu proveli prikovani za krevet. Jedno od prirodnih rešenja je cimet – antimikrobni začin, koji ima moć da zaustavi rast i razmnožavanje bakterija, virusa i gljivica.
Studije pokazuju da je u tome često efikasniji od većine lekova. Stručnjaci su na osnovu istraživanja zaključili da je vrlo moćan u tome jer je u stanju da zaustavi razvoj opasnog patogenog organizma na čak 60 dana.
Zato ga ubacite u dnevni meni, u svakodnevnu trpezu. Možete da ga stavljate kao začin u kolače, slana jela i voćne napitke.
PRIMED 11 kardio JE PRIRODAN PREPARAT NA BAZI MEDA, KAKAOA, CIMETA I MEDICINSKE GLJIVE KORDICEPS. U svom sastavu sadrži sastojke koji blagotvorno deluju na jačanje imuniteta organizma, kao i na zdravlje srca i krvnih sudova. Organki cejlonski cimet je poznat po svom antimikrobnom dejsvu, dok je kineska gljiva kordiceps odličan imunomodulator čiji sastojci ispoljavaju snažno imunomodulatorno, antioksidativno i protivupalno dejstvo. Aktivni sastojci preparata svojim udruženim antimikrobnim, antioksidativnim i imunostimulatornim dejstvom pomažu u prevenciji i tretmanu infekcija.