PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Živi zdravo !!!

disilako

Zdravi na prirodan način !

Živeti zdravim načinom života znači da živimo u skladu sa prirodom. Današnja svakodnevica koja se odlikuje žurbom, stresom i neurednim životnim stilom u neprekidnoj tržišnoj utakmici, kao i narušen kodeks ishrane koji je posledica industrijske proizvodnje hrane je uzrok nastanka bolesti savremenog doba.

U Cortex Labsu pripremamo prirodne proizvode, koji će osvežiti vaše zdravlje i olakšaće vam eventualne poteškoće. Naši proizvodi su 100% prirodni a spravljeni su od pčelinjih proizvoda i lekovitog bilja.

PRIMED (PRImary-MEDicine) preparati su: 100% prirodni dijetetski proizvodi, na bazi pčelinjih proizvoda, lekovitih biljaka, medicinskih gljiva i minerala. Cortex Labs d.o.o. je lider u oblasti api & fitofarmacije. PRIMED preparati su odobreni od: INSTITUTA ZA BROMATOLOGIJU FARMACEUTSKOG FAKULTETA U BEOGRADU
CENTRA ZA HIGIJENU I HUMANU EKOLOGIJU ZAVODA ZA ZAŠTITU ZDRAVLJA “DR. MILAN JOVANOVIC BATUT” kao i u drugim naučnim relevantnim institucijama.

Promocije proizvoda PRIMED po apotekama uključuju mogućnost konzumiranja preparata pre kupovine kao i gratis proizvod PRIMED 4 propolis kapi uz bilo koji kupljeni drugi preparat. Pažljivo pratite dešavanja na internet portalu gde će biti obaveštenja o narednim promocijama.