PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

“Veneks mi pomaže kod upale vena!”

„Već duži niz godina imam problem sa proširenim venama. Nasledila sam to najverovatnije od tetke, koja je imala sličan problem. Nakon drugog porođaja problem sa proširenim venama je postao mnogo izraženiji. Čak sam u poslednjem mesecu trudnoće ležala u bolnici zbog upale vena, jer su mi jedino injekcije pomagale.

Moje vene su više spoljašnje, jako su izražene i vidljive. Problem je što se one lako upale, naročito kada malo više šetam ili je napolju toplo. Kada je vreme hladnije, tegobe su manje izražene. Vrućina mi jako smeta.

Saznala sam za VENEKS gel na televizijskoj reklami. Razmišljala sam se o više različitih preparata, ali sam ipak izabrala VENEKS, i to je bio dobar izbor.

Kada namažem noge VENEKS gelom, osećam da su mi noge lagane, nisu umorne ni teške, mogla bih da prepešačim, ne znam ni sama koliko. Ne osećam da me bole ni vene, ni noge.

Dok nisam koristila VENEKS dešavalo mi se da nekako odem do grada, ali sam jedva uspevala da se vratim. Sada mi je super, nemam tih tegoba. Ono što mi je najvažnije je da mi vene nisu više upaljene. Dešavalo se da zbog upale vena završim u bolnici na injekcijama. Pošto mi farmaceutske kreme nisu pomagale, moj doktor je odobrio da koristim VENEKS.  I od tada već 3-4 godine nisam bila kod lekara zbog vena.

Čim osetim da me bole noge, odmah namažem VENEKS. Jako brzo osetim prijatno hlađenje i da bol popušta.

Zahvalna sam VENEKSU i kompaniji koja ga proizvodi. VENEKS mi mnogo pomaže i koristiću ga dok sam živa. VENEKS svima preporučujem jer njegovo delovanje je zaista izvanredno“

Boja Đomparin,

VENEKS Gel za vene je prirodan proizvod, izrađen na bazi visokokvalitetnih biljnih ekstrakata, etarskih ulja i pomoćnih supstanci.

Poboljšava perifernu mikrocirkulaciju, ublažava tegobe kod pojave proširenih vena, sprečava pucanje kapilara, doprinosi eliminaciji osećaja teških, otečenih i umornih nogu, neguje, hidratizuje i regeneriše kožu!