PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Uzroci učestalog mokrenja: Urinarna infekcija

Infekcije urinarnog trakta su jedan od najčešćih uzroka učestalog mokrenja. Prisutna infekcija u mokraćnim putevima ili bešici izaziva stalnu iritaciju sluzokože bešike. Kao deo zapaljenske reakcije, dolazi do otoka sluzokože bešike koja u takvim uslovima ne može da zadrži veću količinu urina, zbog čega dolazi do učestalog poziva na mokrenje.

Kod prisutne infekcije, pojačano i učestalo mokrenje se može smatrati jednim od mehanizama odbrane. Naime, češćim pražnjenjem bešike eliminišu se prisutne bakterije i smanjuje njihovo zadržavanje u bešici i mokraćnim kanalima. Na ovaj način, ubrzava se lečenje infekcije.

Kod urinarne infekcije, učestalo mokrenje je praćeno stalnim osećajem iritacije, a ponekada i bolom.

Urinarna infekcija može da zahvati mokraćne puteve, bešiku ili bubrege. U zavisnosti od mesta i jačine infekcije, drugi prisutni znaci mogu da budu malaksalost, povišena temperatura, drhtavica, bol. Bol je kod upale mokraćne bešike lokalizovan u donjem delu stomaka, dok je kod upale bubrega bol lokalizovan u leđima, na spoju rebarnog luka sa kičmenim stubom, jednostrano ili obostrano, u zavisnosti od toga da li postoji zapaljenje jednog ili oba bubrega.

Od prirodnih preparata koji se mogu koristiti kao pomoćno sredstvo u tretmanu urinarnih infekcija posebno preporučujemo upotrebu PRIMED 9 preparata.

PRIMED 9 BRUSNICA JE PRIRODAN PREPARAT NA BAZI MEDA, BRUSNICE I LEKOVITOG BILJA.

PRIMED 9 BRUSNICA se preporučuje kod:

  • urinarnih infekcija, posebno E.coli infekcije

  • gastritisa, posebno H.pylori infekcije

  • bolesti ženskih genitalnih organa

Aktivni sastojci preparata utiču na poboljšanje odbrambenih snaga organizma i pomažu u prevenciji čestih urinarnih infekcija. Redovnom upotrebom podstiču bržu eliminaciju bakterija i umanjuju mogućnost ponovnog javljanja infekcije.

PORUČITE PRIMED 9 OVDE!