PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

„Uvek aktivna zahvaljujući VENEKSU!“

„ Moje ime je Desanka Brajić, imam 72 godine i živim u Beogradu.  Problem sa proširenim venama imam unazad već 20 godina, jer se to u mojoj porodici javlja nasledno. Takođe, posebno mi smeta, što se estetike tiče, pojava jako izraženih popucalih kapilara. Moj ritam i način života se odrazio na moje noge. Genetika je još dodatno doprinela. Osećala sam da su mi noge teške, kao da imam tegove na njima, veliku napetost u potkolenicama, još i jako neprijatan osećaj žarenja, peckanja, imala sam utisak kao da mi nešto gmiže po nogama. Koristila sam mnoge preparate, i biljne i farmaceutske. Po ceni uopšte nisu bili pristupačni, ali efekat nije bio ništa specijalno, i dalje su me mučile trome noge i napete potkolenice. Nastavila sam da tražim i isporobavam preparate, nadajući se da ću sebi koliko toliko olakšati.

Za VENEKS GEL sam saznala preko reklame na instagramu. Kupila sam ga u najbližoj PRIMED apoteci i mogu vam reći jako sam brzo osetila poboljšanje.  Kada sam počela da ga koristim, jako mi je prijao njegov efekat hlađenja, osetila sam da pritisak u potkolenicama popušta, a bolovi u listovima su sve bili blaži. Hodam sada bez problema, osećam da mogu da skočim poput gazele.

VENEKS gel mi se pokazao kao najkvalitetniji i najbolji preparat za vene.

VENEKS gel mi mnogo olakšava svakodnevni život. Sada sam aktivna, imam dva unuka, porodični posao, pomažem ćerkama i stalno sam angažovana. Da nisam otkrila Veneks, sumnjam da bi sve to mogla da postignem. Veneks mi pomaže da stalno budem u pokretu, ali bez bolova“.

VENEKS Gel za vene je prirodan proizvod, izrađen na bazi visokokvalitetnih biljnih ekstrakata, etarskih ulja i pomoćnih supstanci. Ekstrakt divljeg kestena (Aesculus Hippocastanum) zbog visokog sadržaja escina, saponina i drugih supstanci deluje povoljno na integritet krvnih sudova. Poboljšava mikrocirkulaciju i ima protivupalna svojstva. Ekstrakt heljde (Fagopyrum Esculentum) zbog visokog udela flavonoida posebno rutina, povoljno utiče na simptome varikoznih vena. Poboljšava venski tonus i deluje antiedemozno. Povećava otpornost kapilara i smanjuje njihovu propustljivost. Etarsko ulje mente (Mentha Piperita) ostvaruje efekat hlađenja i ima umirujuće dejstvo na oštećenu kožu. Smiruje bolne senzacije i deluje kao prirodni analgetik i anestetik.