PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Tiroidna žlezda regulisana na prirodan način


Za dovoljnu količinu hormona neophodni su jod,vitamin A,E,magnezijum i selen
Kada se po drugi put porodila Slavica Ivanović,ekonomista iz Kikinde mislila je da će konačno moći da odahne s obzirom da je imala vrlo problematičnu trudnoću. Ipak,samo posle nekoliko dana po izlasku iz bolnice počela je, kaže, stalno da se guši, bila je napeta, brzo se zamarala,uvek pospana i malaksala.
Da nije bilo gušenja,svoje stanje bi , priznaje, pripisivala novim obavezama oko bebe, neredovnom spavanju i iscrpljenosti od trudnoće.Gušenje joj je dalo znak da se obrati lekaru.
-Lekar je odmah posumnjao na hipotireozu.Nakon ultrazvučnog pregleda štitne žlezde i analize krvne slike sa hormonalnim statusom uočeni su noduli na štitnoj žlezdi sa hipofunkcijom žlezde (T3-0,8ng, a T4-36).Lekar mi je tada tada propisao Eutirox.
Nakon nekoliko analiza rezultati su bili bolji, objašnjava nam Slavica, ali ne značajnije bolji.
-Doktor Vladimir Petrović preporučio mi je prirodni preparat Primed 7 Tiromed, ujutru i uveče po jednu kašičicu. Istakao je da taj med sa jodom i ekstraktom zelenih oraha uspešno povećava nivo joda u organizmu i na taj način omogućava organima kojima nedostaje ovaj element da funkcionišu kako treba.
-Ukoliko štitna žlezda ne luči dovoljno tiroksina i tironina,metabolizam je usporen a posledice su umor,hladnoća,usporen rad srca i višak kilograma-rekao mi je doktor Petrović i istakao:
-Da bi štitna žlezda lučila dovoljnu količinu hormona neophodni su jod,vitamin A i E,magnezijum i selen. Primed 7 Tiromed sadrži jod koji je potreban organizmu. On se apsorbuje iz creva i dospeva u cirkulaciju.
Nakon samo dva i po meseca korišćenja ovog preparata Slavici se hormonski status normalizovao(T3-2,0 a T4-98).
-Prestala sam da se gušim, konačno vedrija i ornija za svakodnevne poslove i obaveze. Uz to ovaj preparat je odličan imunostimulator pa mi je zdravstveno stanje u potpunosti podignuto na viši nivo.
Zašto baš Tiromed?
Primed 7 Tiromed je dijetetski suplement na bazi meda i ekstrakta zelenih oraha. Najveću primenu ima kod problema sa tiroidnom žlezdom i to kod hipotireoze a povoljno deluje na pročišćavanje, poboljšanje i jačanje krvi.