PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Posle 2-3 meseca upotrebe PRIMED 2 videlo se poboljšanje!

Moj unuk sada ima 16 godina, a probleme sa plućima ima od druge godine života. Tada je to bilo kao bronhitis, imao je gušenja, kašalj i stalno smo morali da ga vodimo na inhalacije. Često je to bilo i uveče, pa smo usred noći morali da idemo u hitnu da mu daju terapiju. Kasnije smo kupili inhalator pa smo mogli kući da ga inhaliramo.

Alergičan je na prašinu, polen, a najviše na dim cigareta, toliko da čim oseti dim, počinje kašalj i gušenje. Kad je krenuo u školu, često je imao prehlade koje su pogoršavale to sve.

Kako je odrastao, problemi su se nastavili i pogoršavali, gušenja, kašalj, iskašljavanje. Od bronhitisa prešlo je u bronhijalnu astmu. Morao je često na inhalacije, a uvedene su mu i dve pumpice.

Za PRIMED 2 smo čuli pre nekoliko godina, preko reklame na TV-u, a čitali smo i u novinama. Rešili smo da ga probamo. Prvo je moja sestra kupovala u Beogradu, a posle je i ćerka poručivala telefonom.

Posle 2-3 meseca upotrebe se videlo poboljšanje. Smanjile su se inhalacije, posete lekaru, manje je kašljao, lakše disao i bolje se osećao. Nastavili smo i dalje da ga koristimo, sa pauzama na nekoliko meseci. Bilo mu je sve bolje i bolje. Pošto su se simptomi smanjivali, postepeno su mu ukinuli jednu pumpicu. Ove godine je bio i u banji tri nedelje, a od pre mesec dana mu je ukinuta i druga pumpica. Više ništa ne koristi od lekova i inhalacija.

Sad samo PRIMED 2 koristi i njega nećemo da prestati da upotrebljavamo, jer je prirodan, ne škodi i on se dobro oseća posle upotrebe.

Preporučujem PRIMED 2 svima, od male dece do najstarijih, svima koji imaju problem sa bronhitisom i astmom.

Branka Mratinković,

Pankolo, Petrovac na Mlavi

PORUČITE PRIMED 2 DIŠI LAKO: http://primed2.bronhitis.rs/

PRIMED 2 je prirodan preparat na bazi kristalisanog lipovog meda i kalcijuma.
Ne sadrži veštačke boje, konzervanse i druge aditive.

PRIMED 2 ispoljava povoljno dejstvo kod osoba koje imaju:

ASTMU,
BRONHITIS,
ALERGIJSKI RINITIS,
SINUZITIS,
HRONIČNU OPSTRUKTIVNU BOLEST PLUĆA (HOBP),
PUŠAČKI KAŠALJ.