PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Neželjeni efekti lekova za anemiju

Nakon svake menstruacije Editi je naglo opadao nivo gvožđa u krvi, zbog čega su njene tegobe bile još izraženije. Nekoliko dana nakon prestanka krvarenja je osećala bolove u mišićima, trnuli su joj udovi i bila je konstantno malaksala. “Lekovi mi nisu pomagali, pa su mi prepislali inekcije gvožđa koje sam primala tokom dve nedelje. Osećala sam se mnogo bolje, međutim, ovu terapiju sam ubrzo morala da prekinem jer su na mestima uboda injekcija počeli da se stvaraju čvorići. Te tvrde otekline su me bolele i na najmanji dodir”, objašnjava Edita Jovanović.

Vremenom je, pored svih nedaća, počela da oseća snažna probadanja u grudima i ispod rebara. Uradila je EKG i dopler trbušne duplje, nekon čega je lekar konstatovao da su neki unutrašnji organi teško oštećeni; konstatovao je aritmiju i uvćanu slezinu i jetru. Po njegovom mišljenju, nastale promene su rezultat anemije i nije odredio nikakvu terapiju nego joj je dao savet da što pre nadoknadi izgubljeno gvožđe. Edita je tada shvatila da joj je fitoterapija posledjna nada i odlučila je da se okuša sa prirodnim preparatima.
U lekovitom bilju je pronašla tekst o Primed 5 feromed preparatu. Posle PRIMED terapije osetila je poboljšanje zdravstvenog stanja kompletnog organizma a naročito krvne slike i želuca.