PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Nakon HEMOREKSA bol se nije vratila!

” Zovem se Miodrag Ristić, imam 70 godina i penzioner sam iz Doboja. Radio sam kao vozač i od hemoroida bolujem već skoro četrdeset godina. Pokušavajući da se izliječim isprobavao sam svakakve
lijekove, kreme, pa i sve narodne lijekove za koje sam čuo. Sve je to pomagalo, ali samo kratkotrajno. Krvarenje i jaki bolovi su se vrlo brzo vraćali. Sada redovno koristim vaš melem i jako sam zadovoljan, U početku sam bio skeptičan i svaki put kad imam stolicu ili sjednem da gledam sportski program očekivao sam bol. 
Ali bol se nije vratila. Sa HEMOREKS melemom sam rešio problem koji me je mučio dugi niz godina. Prezadovoljan sam i puno vam hvala.”

 

Miodrag Ristić, Doboj, Republika Srpska.

 

HEMOREKS – MELEM PROTIV HEMOROIDA 

HEMOREKS- je prirodni proizvod, izrađen na bazi visokokvalitetnih biljnih ulja, biljnih ekstrakata i pomoćnih supstanci. Izabrani aktivni sastojci u uravnoteženom odnosu ostvaruju višestruko dejstvo na upaljene hemoroide: sprečavaju svrab, smanjuju osećaj nelagodnosti i smiruju upalni proces, regenerišu oštećeno tkivo i sprečavaju ponovnu pojavu simptoma upale.